EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Відповідно до Програми освітнього обміну між Міністерством освіти і науки України та Міністерством людських ресурсів Угорщини на 2016-2018 роки (продовжена до 31 грудня 2021 року) Угорська Сторона надає до 100 стипендій для українських студентів для продовження навчання в Угорщині відповідно до такого розподілу:

-    40 стипендій щороку за бакалаврськими та магістерськими програмами за гуманітарними, суспільствознавчими, технічними та медичними напрямками підготовки;

-     20 стипендій щороку за магістерськими програмами повного циклу за технічним та медичним напрямками;

-    40 стипендій щороку для навчання в аспірантурі у будь-якій галузі, що становить інтерес.

Принагідно інформуємо про деякі зміни у процедурі подачі заявок. Апліканти, які подали заявки для навчання в аспірантурі (докторські програми) у будь-якій галузі, не можуть одночасно подавати заявки для навчання за магістерськими або бакалаврськими програмами, повинні погодити керівника в приймаючому університеті та обов’язково відвідувати курс «Угорська мова як іноземна».

Апліканти мають заповнити онлайн-анкету, що знаходиться на сайті https://cwp.scholarship.hu/WeIcome,asp?lang=eng. Крім того, в електронному форматі скановані PDF документи необхідно надіслати на електронну адресу МОН scholarshipsmon@gmail .com. зазначивши у темі листа «Стипендії на навчання в Угорщині 2020».

Останній термін подачі заявок - 15 січня 2020 року.

Також паперові копії усього пакету документів, які кандидат подає на стипендію угорській стороні в режимі он-лайн, потрібно надіслати:

Поштова адреса: Проспект Перемоги, 10, 01135, Київ, Україна

Міністерство освіти і науки України

Головне управління міжнародного співробітництва

Документи просимо залишати у скриньці для кореспонденції.

Детальна інформація про програму розміщена на сайті http://www.tka.hu/international-programmes/2966/stipendium-hungaricum/. на сайті Міністерства у розділі міжнародне співробітництво за посиланням http://mon.gov.ua/activity/mizhnarodni-zvyazki/stipendijni-ta-grantovi- mozhlivosti/stipendivi-vidpovidno-do-ugod/та в інформаційних бюлетенях, що додаються.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru