EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

14 лютого відбулася Конференція трудового колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького, на якій було заслухано звіт ректора університету, професора Володимира Стибеля.

 

 

Згідно зі звітом, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького є одним з лідерів вищої освіти України серед аграрних ЗВО. Університет нині – це– один з найстаріших ветеринарних університетів Європи, де органічно поєднуються традиційні та інноваційні підходи до навчального процесу. Вищий навчальний заклад надає спектр освітніх послуг за 25 спеціальностями, має потужний викладацький склад, за різними рейтингами займає 35 місце серед 166 ЗВО України.
Завдяки тісній та злагодженій співпраці адміністрації та науково-педагогічних працівників університету ліцензуються та акредитуються нові і перспективні напрями та спеціальності, що забезпечує посилення конкурентних позицій вишу на ринку освітніх послуг.
Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького постійно працює над розширенням міжнародної співпраці, як в навчальному, так і в наукових напрямках. На теперішній час університет активно співпрацює з навчальними закладами Польщі, Франції, Словаччини, Угорщини, Австрії, Латвії, США, Німеччини, Канади, Болгарії, Данії.
Завдяки міжнародній співпраці з провідними університетами Європи та світу забезпечується можливість навчання і стажування студентів, аспірантів, науково-педагогічних та наукових працівників.
Проте, ректор університету Володимир Стибель говорив не лише про досягнення 2019 року, а також про невирішені справи. Він акцентував увагу колективу на завданнях, які є нагальними на перспективу: це і необхідність продовжувати поступальний розвиток науки, і відкриття клініки для дрібних тварин, і участь кафедр у цікавих проектах тощо.

Делегати конференції обговорили звіт ректора і прийняли постанову:звіт ректора схвалити, роботу оцінити задовільно.
Пресслужба.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru