EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

відеоконференція

19 травня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького спільно з Бродівською філією обласного центру зайнятості відбулась онлайн-конференція, у якій взяли участь декани факультетів, відповідальний секретар приймальної комісії університету, потенційні роботодавці-виробничники, а токож випускники шкіл Бродівського району.

Незважаючи на те, що учасники конференції, здавалося, мали різні мотиви для участі, в результаті усі погодились, що не може бути хорошого фахівця без наукової бази, як не може наука бути відірваною від виробництва.

Також декани факультетів зуміли донести до потенційних абітурієнтів переваги навчання саме на їхніх спеціальностях, розказавши про можливості, які відкриються для них при вступі до університету.

Так, декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак зазначив, що, попри так званий надлишок випускників-економістів на ринку праці, надзвичайно актуальним є забезпечення розвитку економіки з високою доданою вартістю, економіки зі сталим розвитком сільськогосподарських територій, економіки, яка буде спрямована на відтворення якісно нового людського потенціалу. А для цього вкрай необхідними є випускники спеціальностей «Менеджмент», «Маркетинг» та «Економіка» з сучасними фаховими знаннями. Не оминув декан і спеціальність «Туризм». Він зазначив, що в умовах світової пандемії наявність сучасних комфортних туристичних комплексів з висококваліфікованими працівниками в середині країни, особливо на базі сільськогосподарських підприємств, стає як ніколи актуальною.

 Декан біолого-технологічного факультету Андрій Бойко детально окреслив переваги і перспективи для випускників спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Водні біоресурси та аквакультура». Адже спеціалісти цих галузей готові до активної та результативної роботи в сучасних реаліях виробництва продукції тваринництва і є затребуваними та конкурентоспроможними на ринку праці. Тенденції глобалізації світових сільськогосподарських ринків вимагають постійного вдосконалення форм і методів господарювання. Тому на факультеті цьогоріч вперше буде проводитися набір студентів для навчання на освітній програмі «Дорадництво в АПК». Новою та перспективною є також освітня програма «Зоофізіотерапія».

Деканеса факультету харчових технологій та біотехнології Галина Коваль також розповіла про перспективні спеціальності свого факультету. Це «Харчові технології», «Біотехнологія» та «Хімічні технології та інженерія». Вона зазначила, що спектр умінь та навичок фахівця з харчових технологій є надзвичайно широкий і поєднує природничі і технічні науки. Високооплачувана робота на харчових виробництвах, стабільно зростаючий попит на фахівців цих спеціальностей на ринку праці завжди буде приваблювати студентів освоїти ці спеціальності.

Відповідальний секретар приймальної комісії Роман Данкович проінформував про решту спеціальностой: «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», «Фармація, промислова фармація»,  «Екологія», «Право», «Освітні педагогічні науки», а також нову спеціальність «Фізична культура і спорт». Він також розказав про особливості цьогорічної вступної кампанії. А вона дійсно буде особливою.

Начальник служби зайнятості пан Руслан Сусла коротко описав вакансії, які є актуальними в Бродівському районі сьогодні і наголосив на потребі таких зустрічей і надалі. Роботодавці-виробничники також детально поінформували про те, яких саме фахівців вони зараз потребують. Тому була досягнена домовленість про використання в навчальному процесі пропозицій з виробництва. Також обговорювалися перспективи співробітництва в питаннях стажування студентів на підприємствах та тіснішої співпраці задля поєднання науки з виробництвом.

Звичайно, найбажанішими учасниками цієї онлайн-зустрічі були випускники шкіл. Ми віримо, що на основі отриманої інформації вони зроблять правильний вибір сьогодні і стануть хорошими фахівцями в майбутньому.

 Щиро дякуємо усім учасникам конференції, які у своєму щільному графіку знайшли час та долучилися до неї, аби робити корисну справу разом.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru