EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького  в рейтингу  ТОП-100 найпопулярніших вишів серед вступників, зокрема, за кількістю  поданих заяв абітурієнтами, які вступають на основі повної загальної середньої освіти, зайняв третє місце серед львівських вишів, після   ЛНУ ім.Івана Франка та НУ “Львіська  політехніка”.

Згідно з інформацією, поданою приймальною комісією, до університету у 2020 році вступники подали 4925 заяв. Популярними були усі факультети, та найбільше заяв було подано на такі спеціальності як "ветеринарна медицина", "ветринарна гігієна, санітарія та експертиза", "фармація, промислова фармація", "фізична терапія, ерготерапія", "менеджмент", "маркетинг", "туризм",       "технологія виробництва і  переробки продукції тваринництва", а також на нову освітню програму "зоофізіотерапія", "харчові технології" та "екологія". Отож за рекомендацією МОН України на державну форму навчання на основі повної середньої освіти (ПЗСО) саме на ці спеціальності було рекомендовано за державним замовленням досить значну кількість  вступників. Лише на спеціальність "ветеринарна медицина" за державним замовленням рекомендовано 151 абітурієнта! Як повідомив відповідальний секретар приймальної комісії  Роман Данкович, мінімальний конкурсний бал на державне замовлення більшості спеціальності, також був досить високим, у результаті чого  університет у 2020 році одержав чудових випускників шкіл, з хорошими результатами ЗНО.

Однак вступна кампанія продовжується. Додатковий прийом документів  до нашого університету триватиме з 15 до 25 вересня, а для   вступників з Криму та Донбасу  - до 24 жовтня.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru