КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ У ЛАБОРАТОРІЇ
У Львівській регіональній державній лабораторії ветеринарної медицини, при сприянні директора лабораторії Сімонова Р. П. проведено з студентами ІІ курсу ФХТБ виїзне заняття з дисципліни «Фізико-хімічні і біохімічні основи технології м’яса і м’ясних продуктів».
Завідувач хіміко-токсикологічного відділу Ткачук А. П. ознайомив студентів з основними напрямками роботи фізико-хімічного, атомно-абсорбційного та радіологічного газової, рідинної хроматографії відділів, методиками дослідження ранньої овочевої продукції на вміст нітратів, підготовкою проб для проведення досліджень, принципами роботи газового хроматографа Varion та атомно-абсорбційного спектрофотометра SHIMADZU. Після цього студенти ознайомились з роботою відділу ветеринарно-санітарної експертизи. Студенти проявили велику зацікавленість при проведенні заняття, активно задавали питання, переймали досвід працівників лабораторії у проведенні досліджень.
Професорсько-викладацький склад кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького та студенти ІІ курсу щиро вдячні директору Львівської регіональної державної лабораторії ветеринарної медицини п. Сімонову Роману Петровичу за надання можливості відвідати Державний заклад високого професіонального рівня!
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2018
-
Перегляди: 5074