EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Останнє засідання вченої ради університету у 2020-му році, яке відбулося 23 грудня, розпочалося колядками і щедрівками. Їх виконали учасники художньої творчості відділу соціально-культурного розвитку університету. І, незважаючи на дощ за вікном, додали новорічного і різдвяного настрою.

Відкрив засідання ректор університету, член-кореспондент НААН України Володимир Стибель. Він привітав учасників засідання Вченої ради університету з прийдешніми святами: Новим роком і Різдвом Христовим, яке святкуватимуть 25 грудня християни Західного обряду, та 7 січня – християни Східного обряду. Насамперед ректор університету Володимир Стибель вручив атестат доцентки кандидатці сільськогосподарських наук, доцентці кафедри екології Вікторії Віщур. Він побажав їй успіхів у роботі і написанні докторської дисертації.
Загалом Вчена рада розглянула 18 питань порядку денного та ухвалила звіти, програми, положення і т.п. Так Вчена рада ухвалила Антикорупційну програму ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького на 2021-2022 рр., яку презентувала уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Х.Кульгавець. Також були ухвалені звіти НДР, що фінансуються за кошти держбюджету України, освітні програми, Правила прийому до відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького» у 2021 році, Положення про приймальну комісію ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, та правила прийому на навчання до ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького у 2021 році, звіти з роботи спеціалізованих Ввених рад університету та проходження стажування за кордоном викладачів університету у 2020-му році.
Учасники засідання заслухали проректора з адміністративно-господарської частини І.Лісового про підсумки господарської діяльності університету у 2020 році та ухвалили план робіт на 2021 р., а також про проведення конкурсу на посади декана, завідувача кафедри, професора, старшого викладача, доцента по факультетах, про що доповіла вчена секретарка . І. Мазур Вчена рада ухвалила резолюцію щодо присвоєння вченого звання доцента Федоровичу Олександру Васильовичу, Кропивці Світлані Йосипівні, Калитовській Мирославі Богданівні та Кульгавець Христині Юріївні, а також рекомендувала до друку «Практикуму з ветеринарної фармакології» за редакцією проф. Гунчака В. М. та проф. Гутого Б. В. та довідник «Ветеринарні препарати в Україні» за редакцією проф. Гунчака В. М. та проф. Гутого Б. В.Вчена рада також ухвалила рішення про створення разових спеціалізованих вчених рад для прийняття до розгляду та проведення захисту докторських та кандидатських дисертацій тощо.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru