EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького в період з 22.06.21 по 29.06.21 під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Двилюка та оператора системи ВНС Роксолани Макари відбулися онлайн семінари на тему: «Організація роботи у віртуальному навчальному середовищі Університету». На сьогоднішній день ВНС розглядається як високотехнологічне інформаційно-комунікаційне освітньо-наукове середовище, яке дозволяє ефективно поєднувати інформаційні та інноваційні педагогічні технології у практиці викладання і є важливим інструментом для вдосконалення та розширення способів і методів як навчання, так і перевірки отриманих знань.

У роботі семінару взяли участь науково-педагогічні працівники п’яти факультетів Університету.

Під час семінару додатково було наголошено, що ВНС - це мережевий сервіс для щоденного користування, що передбачає можливість його наповнення усіма необхідними елементами теоретичних і практичних знань, контролю і самооцінки навчальної діяльності, який створений для підтримки процесу дистанційного навчання та забезпечення якості надання освітніх послуг.
Також були обговорені окремі особливості організації роботи у віртуальному навчальному середовищі Університету та функціональні можливості цієї платформи.
Особливу увагу було приділено теоретичним і практичним аспектам створенню структурованого курсу з предмету викладання та використання системи управління навчанням.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru