EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ima

 Шановні професори, доценти, аспіранти та студенти!

Дорога університетська родино!

Щиро вітаю всіх нас із найбільшим державним святом нашої країни – Днем Незалежності!

30-ть років тому наша країна фактично відновила свій статус самостійної, соборної, демократичної, правової, європейської держави з тисячолітньою величною історією. Покоління українців мріяли, боролись і віддавали своє життя за право вільно жити на своїй Богом даній землі і будувати власну незалежну державу.

Наша велика нація творилась на потужній історичній спадщині Київської Русі, Волинсько-Галицького князівства, Запорозького війська, держави Богдана Хмельницького, Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки, визвольних змагань ОУН та УПА,  дисидентського руху 60-70-тих років минулого століття.

І в новітній історії спраглі волі й демократії українці виборювали своє право жити і творити вільну правову державу під час Революції на граніті, Помаранчевої революції, Революції Гідності. І сьогодні, ось уже сьомий рік поспіль ми змушені захищати свою країну від московських окупантів на сході країни.

Усі ми разом щодня творимо Україну. Ніхто, крім нас, не прийде і не збудує нам щасливої і багатої держави.

Останні події у світі цілковито підтверджують тезу, що мусимо опиратися лише на власні сили. В єднанні зусиль і добрих помислів, у щоденній щирій праці на розбудову України – наше спільне щасливе майбутнє.

Бог подарував нам унікальну країну з чудовою природою і кліматом, багатими ресурсами, відсутністю природних катаклізмів, комфортним середовищем для життя. Цінуймо все це та зберігаймо для майбутніх поколінь!

Напередодні свята бажаю усім нашим сім’ям, усім українцям в Україні та поза її межами міцного здоров’я, родинного тепла та затишку, добробуту, людського щастя, миру і благополуччя.

Вірмо в Україну! Живімо для України! Творімо для України! Любімо свою країну та народ! Захищаймо нашу державу!

Слава Україні!

Володимир Стибель, ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького

 

 

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru