EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

25 листопада відбулося засідання Вченої ради університету. Насамперед ректор університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель за вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток науки України вручив Почесні Грамоти та орден «Науковець року» завідувачу кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики, професору Богдану Гутому та в.о.завідувача кафедри нормальної та патологічної фізіології імені С.В. Стояновського, професорці Ірині Ковальчук.

Цього дня Вчена рада розглянула 16 питань порядку денного. Йшлося про підготовку до 2022-2023 навчального року, обговорювалось Положення про силабус Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І. В.). Про попередні підсумки набору вступників у 2021 році та завдання, які стоять щодо забезпечення набору студентів у 2022 році доповів відповідальний секретар приймальної комісії Данкович Р. С.
Вчена рада ухвалила ряд документів та змін: Положення про систему управління якістю освіти ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, впровадження освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» зі спеціальності 051 «Економіка» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, проходження дистанційного стажування викладачів за кордоном, рекомендувала до друку збірник тез доповідей II Конференції “Сучасні методи діагностики, лікування та профілактика у ветеринарній медицині” присвяченої 140-річчю відкриття навчального закладу "Цісарсько-королівська ветеринарна школа та школа підковування коней разом із клінікою-стаціонаром для тварин у Львові", змінила дисертації здобувачів ступеня доктора філософії. Також Вчена рада заслухала начальницю відділу міжнародних зв’язків Палич О. В., яка доповіла про впровадження стратегії інтернаціоналізації. Про стан та перспективи розвитку факультетів доповіли декани факультетів. Про стан та шляхи покращення практичної підготовки здобувачів вищої освіти та перспективи співпраці з роботодавцями доповів керівник підрозділу навчальної і виробничої практик та сприяння працевлаштуванню випускників Галух Б. І.
Також Вчена рада заслухала звіт про роботу рекламного відділу за 2021 р. керівнички рекламного відділу Валентини Лящук.

Пресслужба

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru