EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У четвер, 26 травня 2022 р. о 10:30 хв. (актова зала)

відбудеться засідання Вченої ради Університету

  1. Інформація щодо змінити тривалості відпусток працівників Університету.

Доповідач: начальник відділу кадрів Гентош О. П.

  1. Інформація щодо зміни зарплатного фонду працівників Університету.

Доповідач: головний бухгалтер Демків М. І.

  1. Вручення  «Researcher of the Year Award»(«Нагорода дослідник року»).
  1. Про затвердження Положення про науково-дослідну частину Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Доповідач: проректор з наукової роботи Федець О. М.

  1. Про затвердження Положення про науково-технічну раду Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Доповідач: проректор з наукової роботи Федець О. М.

  1. Про затвердження Положення про комісію з використання тварин та етичної експертизи Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Доповідач: проректор з наукової роботи Федець О. М.

  1. Про затвердження Положення про використання хребетних тварин для дослідних та інших наукових цілей у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Доповідач: проректор з наукової роботи Федець О. М.

  1. Про затвердження голів екзаменаційних (кваліфікаційних) комісій зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньо-професійної програми та присвоєння їм кваліфікації за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст в відокремленому структурному підрозділі «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького» на 2022 рік.

Доповідач: перший проректор Турко І. Я.

  1. Про внесення змін до освітньо-професійної програми підготовки здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» галузі знань 22 «Охорона здоров’я» і зміну її назви на освітньо-професійну програму «Фармація».

Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І. В.

  1. Про проєкт Положення про порядок та критерії оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького».

Доповідач: проректор з науково-педагогічної роботи Двилюк І. В.

  1. Щодо присвоєння вченого звання доцента Череповській Тетяні Володимирівні, Капітан Ользі Ігорівні та Дідух Христині Віталіївні.

Доповідач: вчений секретар Мазур І. Я.

  1. Про затвердження Положення про господарську частину Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького» на 2022 рік.

Доповідач: проректор АГЧ Лісовий І. В.

  1. Про затвердження Положення про відділ державних закупівель і договірної роботи Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького» на 2022 рік.

Доповідач: проректор АГЧ Лісовий І. В.

  1. Про затвердження Правил прийому на навчання до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького у 2022 році.

Доповідач: відповідальний секретар приймальної комісії Кіндрат О. В.

  1. Про затвердження правил прийому до відокремленого структурного підрозділу «Рожищенський фаховий коледж Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького.

Доповідач: відповідальний секретар приймальної комісії Кіндрат О. В.

  1. Щодо проходження дистанційного стажування за кордоном Коцюмбас Г. І., Личука М. Г., Щербатого А. Р., Мазур І. Я. та Матієшин І. В.

Доповідач: вчений секретар Мазур І. Я.

  1. Різне.

Голова Вченої ради,

професор                                               Володимир СТИБЕЛЬ

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru