EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

11

За організації відділу працевлаштування і зв'язків з виробництвом та деканату факультету економіки та менеджменту Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького для здобувачів вищої освіти розпочалась низка тренінгів із «Студентського підприємництва» в рамках «Програми сприяння розвитку підприємництва» на базі Сектору підприємництва та регуляторної політики Львівської міської ради (https://www.facebook.com/lviv.adm).

 26 вересня керівник проєктів центру підтримки підприємництва ЛМР, бізнес-тренер, коуч з оптимізації процесів та розвитку підприємництва, маркетолог Анна Чуба провела вступну лекцію на тему «Підприємництво – шлях до самореалізації та відновлення економіки України»

7

Учасники??‍???‍? дізналися про:
✅Основні принципи маркетингу;

✅Кому потрібна маркетингова стратегія;

✅поняття “лійка” продажів;

✅Клієнтоорієнтованість - складова успішного бізнесу;

✅Шлях від мрії до реалізації.

8

Відділ працевлаштування та зв'язків з виробництвом запрошує усіх охочих на серію лекцій, де @chubaanna (https://www.facebook.com/anna.chuba32) розповість майбутнім слухачам про важливість використання маркетингу у роботі підприємств та багато іншого.

Наступний тренінг “Маркетингова стратегія. Що це, для кого це?”?? відбудеться 10 жовтня о 10 год на базі Львівської Міської Ради.

Дякуємо Центру підтримки підприємництва (https://www.facebook.com/cpp.lviv/) за можливість нашим студентам отримувати практичні знання та навики.

Творимо майбутнє нашої молоді разом

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru