EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

01
День знань у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького розпочався святочною багатолюдною Божественною літургією в студентському храмі Пресвятої Трійці. Вона відбулася під орудою настоятеля отця Степана Кащука та студентського духівника університету отця Віталія Карамана. Молитовний супровід звершувала народна хорова капела студентів «Ватра» під керівництвом Тетяни Купчак – керівнички відділу соціально-культурного розвитку університету. По завершенні літургії отець Віталій окропив свяченою водою студентів та викладачів на благословенний Богом навчальний 2023-2024 рік.
«Те, що розпочинається з молитви, завжди буде добрим», – сказав капелан у своєму слові до молоді.

09

01

01

01
Опісля декани факультетів провели ознайомчі зустрічі студентів 1-го курсу із професорсько-викладацьким складом університету. Зустрічі на факультетах розпочались хвилиною пам’яті за полеглих Українських Героїв, серед яких є наші студенти та випускники.

01

Із початком навчального року студентів привітав ректор ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, доктор ветеринарних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, член-кореспондент Національної академії аграрних наук України, заслужений діяч науки і техніки України – Володимир Стибель. У своєму вітальному слові він відзначив, що цьогоріч понад дві тисячі молодих людей обрали для навчання наш університет. У складний час довелось першокурсникам стати студентами. Але це час великих змін. Адже сьогодні Україна бореться за мрію багатьох поколінь – вільну, єдину, соборну державу. Особливими стали слова ректора університету, звернені до першокурсників: «Нехай для кожного з Вас стануть програмою, дороговказом слова нашого Патріарха УГКЦ Йосифа Сліпого «Μεγαλα αιτεσθε! – Великого бажайте!» Це надзвичайно змістовний і гідний заклик плекати далекосяжні плани, жити і працювати для них, ставити собі високу мету, виконувати великі завдання, осягати геройські чесноти, здобувати глибоку науку і досягати високого мистецтва, не тратити сил на дрібниці і скороминучі речі. Адже на Тебе, дорога молоде, великі надії покладають не лише батьки, але й уся Україна».

01

01

01

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru