EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

104 n19 жовтня 2023 року делегація Університету відвідала виробництво Торгового дому «Галицька свіжина» – одну з найпотужніших м’ясних мереж на заході України.
Представники адміністрації та декани факультетів підписали Меморандум про співпрацю із представниками ТД «Галицька свіжина» й у його межах домовилися про взаємодію в напрямах навчальної, навчально-методичної, науково-дослідної та виховної роботи Університету, обмін досвідом з метою поліпшення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних знань та їх практичного застосування на виробництві.

0355890 n

61278 n
Для ефективнішого співробітництва та отримання позитивних результатів в окреслених сферах призначено контактну особу, відповідальну за налагодження зв’язків, координування процесу та учасників спільних проєктів. Заплановано розвиток матеріально-технічної бази для якісної теоретичної та практичної підготовки фахівців, вдосконалення навчальних планів, які стосуються вибіркових дисциплін і спецкурсів, враховуючи пропозиції та рекомендації представників «Галицької свіжини», проведення практик здобувачів вищої освіти на Підприємстві.
Окрім того, узгоджено залучення студентів та аспірантів Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького до проведення спільних науково-практичних заходів. З боку Торгового дому «Галицька свіжина» отримано згоду на сприяння у працевлаштуванні випускників Університету.
Перебіг та результати співпраці щорічно розглядатимуться на спільному засіданні представників Університету і Підприємства.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru