EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

У середу, 25 жовтня, відбулася зустріч делегації Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького у складі в. о. ректора Івана Парубчака, проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Двилюка, керівника відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдана Галуха, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів Орисі Цісарик, завідувачки кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів Уляни Драчук та доцента кафедри водних біоресурсів та аквакультури Петра Пукала із засновником найбільшого у Західному регіоні України оптового ринку сільськогосподарської продукції «Шувар» – Романом Федишиним. У зустрічі також взяли участь студенти факультету ветеринарної медицини, біолого-технологічного факультету, факультету харчових технологій та біотехнології, факультету економіки та менеджменту, факультету громадського розвитку та здоров’я.
У першій частині зустрічі в. о. керівника відділу маркетингу РСП «Шувар» Тетяна Попович для делегації організувала (провела) екскурсію. Слухачі ознайомилися з історією та структурою ринку, асортиментом оптового торговельного підприємства, особливостями організації торговельних процесів кожної асортиментної групи ринку, зокрема методів продажу молочних продуктів, м’яса та м’ясних виробів, риби та рибних товарів, свіжих овочів та фруктів.

foto111

У другій частині зустрічі засновник РСП «Шувар» Роман Федишин провів мультидисциплінарну гостьову лекцію з методології розроблення інноваційних проєктів для студентів, які навчаються за такими освітніми програмами: 211 «Ветеринарна медицина», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 207 «Водні біоресурси та аквакультура», 181 «Харчові технології», 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 101 «Екологія» та 081 «Право».
Надзвичайно цікавим продовженням зустрічі було формування груп студентів та їх робота над вирішенням кейсових завдань за менторства представників РСП «Шувар». Кожна група представила свої рішення, які детально проаналізували ментори та заслухала присутня аудиторія. За результатами обговорення було сформовано тематичні напрями кваліфікаційних робіт студентів для подальшого їх виконання на базі РСП «Шувар».

foto222
Також було окреслено наступні кроки співпраці та поетапність досягнення поставлених завдань.
Співробітництво розпочато!

Студенти, яких зацікавила участь у проєкті, можуть отримати детальнішу інформацію в деканатах відповідних факультетів або за тел.: +380975042380 чи написавши на таку адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Висловлюємо щирі слова подяки засновнику РСП «Шувар» Роману Федишину за надану можливість взаємодії!

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru