EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 MyCollages 15

2 листопада 2023 року на факультеті ветеринарної медицини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького відбувся благодійний ярмарок з метою збору коштів для Збройних Сил України.
До заходу було запрошено Учнівський парламент Шевченківського району м. Львова, керівник Тетяна Марчук (Будинок дитячої та юнацької творчості Шевченківського району м. Львова), учнів Малої академії наук у супроводі доцента Ярослави Ваврисевич, ліцеїстів Дублянського опорного ліцею імені Героя України Анатолія Жаловаги та учнів Львівської середньої загальноосвітньої школи № 29 м. Винники.


MyCollages 14MyCollages 2

 

MyCollages 17

 

Відвідав захід в. о. ректора Іван Парубчак та представники адміністрації Університету.
Студенти Університету на чолі з кураторами активно долучилися до проведення ярмарку. Викладачі, працівники, студенти та гості Університету могли придбати іграшки, свічки та мило ручної роботи, вироби з бісеру, сувеніри, різноманітні смаколики, домашню випічку, фрукти та інше. А також взяти участь у лотереї та самостійно виготовити ялинкові прикраси. І, звичайно, як же без чаю та кави…
У межах заходу гості відвідали музеї нашого Університету: сучасний музей підків на кафедрі хірургії, анатомічний музей на кафедрі нормальної та патологічної морфології і судової ветеринарії, музей кафедри паразитології та їхтіопатології та народний музей історії. Окрім того, ознайомилися з кафедрами факультету ветеринарної медицини, зокрема практикумами та лабораторією кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики. Професори Андрій Мисак, Андрій Тибінка, Любов Слівінська, доценти Наталія Демус, Василь Федорович, Андрій Соболта, Василь Присяжнюк, Орест Кацараба, Олег Слобода, Оксана Прийма й асистент Сергій Кириловський провели ознайомчі екскурсії для наших гостей.

MyCollages 13

Лікар ветеринарної медицини В’ячеслава Чулюк та керівник ВетЦентру Ігор Максимович ознайомили гостей з організацією роботи сучасної клініки. Студентки 4 курсу ФВМ Мирослава Клантюк і Олена Панкова та студентка 2 курс ФГРЗ Тетяна Муляр провели ознайомчі лекції на теми: «Шкідлива їжа для собак і котів» та «Хвороби, притаманні певним породам собак і котів». Активну участь в організації та проведенні ярмарку також брала студентка 2 курсу ФВМ Анна Наджа.MyCollages 16

Захід відбувся за сприяння декана факультету ветеринарної медицини Юрія Стронського. До організації ярмарку долучилися і заступники декана Ігор Максимович та Юрій Леньо, модератором заходу був доцент кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Галина Зінко.

Усі зароблені кошти було перераховано на придбання антидронової рушниці для наших військових, а отже зроблено ще один маленький внесок у нашу перемогу.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru