EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Днем жінок у науці

Чарівні пані та панянки, котрі пов’язали своє життя з наукою, прийміть щирі вітання з Міжнародним днем жінок та дівчат у науці.

Свято, яке у світі відзначають 11 лютого, започатковане Генеральною Асамблеєю ООН за підтримки ЮНЕСКО з метою сприяти повноцінному та рівному доступу жінок і дівчат до участі в науці, нагадувати світовій науковій спільноті про важливість потенціалу і внеску жінок у науковий та технологічний прогрес людства, а також свято має заохочувати й спонукати самих жінок і дівчат до нових наукових звершень.

У Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького значною частиною академічного колективу є жінки та дівчата-науковці, котрі невтомно працюють для розвитку української науки у сфері ветеринарії, біотехнологій, промислової фармації, харчових технологій, економіки, права, публічного адміністрування, педагогіки, екології, спорту тощо.

Зичу кожній із Вас наснаги, рясних здобутків на науковій ниві, здоров’я, добра та благополуччя Вашим сім’ям. Усі Ви – окраса та гордість нашого Університету. Тож, творіть, будьте натхненні, досягайте поставлених цілей та підкорюйте нові наукові вершини.

В. о. ректора, професор Іван ПАРУБЧАК

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru