EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Б 2

За словами класиків, “бібліотека – це той храм, же народжується та зберігається духовність”, а “бібліотекар – це провідник, який допомагає книзі знайти шлях до читацького серця”.

Бібліотека Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького є затишним та дбайливо облаштованим місцем для студентів і викладачів, які прагнуть попрацювати з науковою чи навчальною літературою, періодичними виданнями. 

 

Б 118 березня 2024 року бібліотека Університету поповнилася кількома цінними виданнями, які виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак передав хранителям книжок з власної книгозбірні. 

Б 3

Серед подарованих книг варто відзначити “Основи фармацевтичної хемії” професора Л. Морейніса, що побачила світ ще 1937 року. Упродовж тривалого часу цим виданням користувалися фармацевти 17-ї комунальної аптеки міста Львова. Завдяки матері Івана Орестовича, Людмилі Петрівні Парубчак, яка керувала згаданою аптекою, книга збереглася до наших днів. Читачі університетської бібліотеки відтепер матимуть змогу ознайомитися з нею.

Б 5

Цінним поповненням бібліотечних фондів є і подаровані навчальні посібники “Методологія наукового дослідження публічно-управлінської сфери” П. М. Петровського (2023) й “Інноваційний розвиток ЗВО: роль R&D та партнерства з бізнесом” колективу авторів (2023), одним із рецензентів яких був професор Іван Парубчак.

Б 4

Представники колективу бібліотеки Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького Людмила Луцик, Валентина Пахолюк, Галина Пилипчак та Мирослава Захарчишин з вдячністю прийняли книжкові дарунки й поспілкувалися з очільником Університету.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru