EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 1

Керівництво, колектив і студентство Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького активно долучилися до ініціативи Громадської організації “МО «Свідомий вибір»” зі збору коштів для придбання необхідної техніки для потреб наших захисників, зокрема першого донецького прикордонного загону. Окрім посильної допомоги у вигляді забезпечення потрібного обладнання, розуміємо, що воїнам важливо відчувати нашу моральну підтримку, знати, що кожен, хто зараз навчається чи працює, не залишається осторонь, а бере діяльну участь у виборюванні такої бажаної перемоги.

 

photo 3

У день Благовіщення Пресвятої Богородиці представники студентського самоврядування Університету та голова ГО “МО «Свідомий вибір»” Владислав Корженевський організували підписання прапора України для першого донецького прикордонного загону. До акції долучилися виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, проректори, декани та працівники і студенти нашого закладу вищої освіти. Слова підтримки, побажання чи подяки воїнам, як і закуплена техніка, є виявом нашої єдності зі захисниками.

photo 2

Придбане обладнання для військових та підписаний прапор вже найближчими днями будуть передані першому донецькому прикордонному загону для виконання бойових завдань та підтримання їхнього бойового духу.

Допис підготував Владислав Корженевський

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru