EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 2

29 березня 2024 року у Львові розпочався проєкт “Школа свідомого лідерства” для студентської молоді з активною життєвою позицією. Цю навчальну ініціативу започаткували та організували Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького разом із громадською організацією МО “Свідомий вибір”. 

1 1

Упродовж трьох днів учасники – близько 50 студентів зі Львова, Рівного, Дубна, Києва, Кривого Рогу та Миколаєва – мають змогу навчатися, опановувати нові навики, обмінюватися наявним досвідом, спілкуватися. Для зручності та більшої ефективності проєкту усі події Школи відбуваються на базі відпочинку “Бухта Вікінгів”. Така локація дає змогу вдало поєднувати процес навчання з відпочинком та глибшою комунікацією між учасниками.

На відкритті проєкту “Школа свідомого лідерства” до учасників звернувся заступник голови Львівської ОВА Олександр Кулепін. Посадовець побажав студентській молоді вдалого старту, наполегливості у втіленні соціально важливих ініціатив, успіхів, наснаги та невпинності на шляху до поставлених цілей.

Як ініціатор та організатор цього заходу з вітальним словом до учасників “Школи свідомого лідерства” звернувся виконувач обов’язків ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак. Очільник Університету наголосив, що сьогодні надзвичайно важливо у молоді формувати лідерські здібності, відшукувати у їхньому внутрішньому потенціалі необхідні якості та розвивати їх. “Однозначно, війна завершиться, завершиться нашою перемогою! І, з одного боку, після цього, а з іншого – вже й сьогодні, нам потрібно думати, як розвиватиметься наша країна та кожен із нас зокрема. А країна не може розвиватися без лідерів та без прогресу", – акцентував Іван Парубчак. 

3 5

4 1

5 2

За сприяння, підтримку та активну участь у підготовці проєкту “Школа свідомого лідерства” Громадська організація МО “Свідомий вибір” Почесною грамотою нагородила співорганізатора заходу виконувача обов’язків ректора ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького, професора Івана Парубчака.

Під час триденної роботи Школи учасники мають змогу прослухати декілька тренінгів щодо командотворення, ефективної взаємодії для досягнення спільних цілей, взяти участь у брифінгах, дискусійних панелях стосовно освіти, розвитку молодіжних ініціатив та їх втілення, поспілкуватися з представником бізнесу, презентувати власні ініціативи, розроблені заздалегідь та які заплановано реалізувати у своїх містах і спільнотах. 

6 5

7 2

8 3

Виконувач обов’язків голови колегії студентів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького та правління ГО Молодіжне об’єднання “Свідомий вибір” Владислав Корженевський відзначив: “наше сьогодення диктує свої вимоги. Відповідно було прийнято рішення започаткувати навчальну програму, яка б дала старт розвитку молоді для участі у процесах освітнього середовища, проєктного менеджменту і загалом державотворення. Надзвичайно важливо навчити молодь реалізовувати багато соціально важливих ініціатив”.

Переконані, що проєкт “Школа свідомого лідерства” започаткує чимало потрібних змін, стане однією з платформ для формування сучасних прогресивних лідерів, здобуті тут знання та навики допоможуть учасникам в реалізації їхніх планів.  

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru