EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru


   «Нагороду дослідник року» Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького цього року отримав професор Богдан Романович Ціж.

   А от «Нагороду молодий дослідник року» цьогоріч ніхто не отримав – молоді вчені чи злякались вимог, чи просто забули подати заявки.
   «Нагороду дослідник року» та «Нагороду молодий дослідник року» наш університет започаткував минулого року до Дня науки. Обидві нагороди присуджуються особам, які не менше п’яти років є науково-педагогічними або науковими співробітниками Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького і її отримати може один і той же претендент лише раз у п’ять років. Крім того, «Нагорода дослідник року присуджується особам, які мають більше ніж 35 років, а «Нагорода молодий дослідник» – до 35 років. Претенденти на нагороду подають інформацію про свої наукові здобутки, переможець визначається за кількістю балів і нагороджується дипломом.
   Також вчена рада університету, яка відбулась 31 жовтня, ухвалила рішення про нагород «Аспірант-дослідник» і «студент-дослідник» і аспірантам та студентам, які працюють у царині науки і планують присвятити їй своє майбутнє.           Отож вже наступного року серед дослідників ми побачимо не просто молодих, а юних науковців ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького.
Прес-служба ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru