EN   UA

Студенти 3 курсу спеціальності 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" в межах дисципліни "Управління якістю та безпечністю продуктів харчування" ознайомилися з впровадженням системи НАССР на виробництві.

Детальніше...


Лабораторне заняття з ветеринарно-санітарної експертизи на кафедрі ветеринарно-санітарного інспектування. Студенти III курсу факультету ветеринарної медицини визначають вміст нітратів у свіжих овочах.

Детальніше...

Декан факультету ветеринарної гігієни, екології та права Пеленьо Р.А. і завідувач кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Сімонов М.Р. взяли участь у семінарі, присвяченому впровадженню європейських вимог до безпечності продуктів харчування у навчальний процес підготовки фахівців за спеціальностями "Ветеринарна медицина" та "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза".

Детальніше...

Студенти III курсу факультету ветеринарної медицини "СП" на лабораторному занятті з ветеринарно-санітарного інспектування проводять дослідження м'яса на наявність личинок трихінел методом трихінелоскопії.

Детальніше...

Студенти III курсу спеціальності "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" провели заняття в умовах торгово - виробничої компанії "Львівхолод". Вивчали правила належного зберігання і транспортування продуктів харчування, умови товарного сусідства, сантарно - гігієнічні вимоги фасування круп і борошна, цілі у сфері якості і безпечності продуктів харчування.

Детальніше...

ГРАФІК проведення відкритих лекцій та лабораторно-практичних занять
НПП кафедри у другому семестрі 2024-2025 навчального року << переглянути >>

Дочірні категорії