EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Для участі у ЄВІ та ЄФВВ (ЗНО в магістратуру) випускники бакалаврату, які успішно пройшли процедуру реєстрації, повинні роздрукувати запрошення-перепустку з інформаційної сторінки “Кабінет учасника ЄВІ/ЄФВВ”. Доступ до особистого кабінету вступника здійснюється за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, зазначеним у ньому.

У день проведення ЄВІ (01 липня 2020 року) та ЄФВВ (03 липня 2020 року) візьміть із собою такі документи:
1. Екзаменаційний листок.
2. Документ, що посвідчує особу, що використовувався під час реєстрації для участі у ЗНО.
3. Запрошення-перепустку.
Дві-три ручки з чорнилом чорного кольору, а також маленьку прозору пляшку з питною водою (за бажанням).
Також нагадуємо, що проведення зовнішнього незалежного оцінювання має відбуватися згідно з тимчасовими рекомендаціями щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні зовнішнього незалежного оцінювання, єдиного вступного іспиту та єдиного фахового вступного випробування в період карантину в зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).
Вступникам, які отримали диплом магістра або спеціаліста не обов’язково складати ЄВІ (ЗНО з іноземної мови). Вони можуть скласти вступний іспит з іноземної мови, як і фахові вступні випробування, в університеті. Лише для вступників, які бажають вступити на магістратуру спеціальностей 081 «Право» є обов’язковим складання двох іспитів у формі ЗНО: 1) єдиного вступного іспиту з іноземної мови (ЗНО з іноземної мови); 2) єдиного фахового вступного випробування (ЗНО з права та загальних навчальних правничих компетентностей).
Згідно Правил прийому на навчання до ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького у 2020 році випускникам бакалаврату, які бажають здобути освітній ступінь магістра за спеціальностями галузей знань 01 «Освіта/Педагогіка» та 20 "Аграрні науки та продовольство" не обов’язково складати єдиний вступний іспит (ЗНО з іноземної мови) у 2020 році, а можна скласти вступний іспит з іноземної мови в університеті.
Ознайомитись з програмами ЄВІ та ЄФВВ можна за посиланнями:
з англійської, німецької, французької, іспанської мов.
з права та загальних навчальних правничих компетентностей.
З Порядком організації та проведення вступних випробувань, що проводяться з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення зовнішнього незалежного оцінювання для вступу на другий (магістерський) рівень вищої освіти Ви можете ознайомитись за посиланням.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru