EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Створення особистого електронного кабінету вступника та подання заяв в електронній формі відбувається на інтернет-сайті за посиланням: http://ez.osvitavsim.org.ua .

Під час реєстрації вступники для здобуття ступеня бакалавра (магістра ветеринарного або фармацевтичного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти зазначають такі дані:

 - адресу електронної пошти, до якої вступник має доступ. На електронну скриньку надійде лист активації для створення особистого кабінету вступника.

- пароль для входу до особистого електронного кабінету;

- номер, РІN-код та рік отримання сертифіката ЗНО;

- серію та номер свідоцтва (атестата) про повну загальну середню освіту;

У особистий електронний кабінет вступника необхідно завантажити сканкопію (фотокопію) додатка до свідоцтва (атестата) про повну загальну середню освіту. Також необхідно вказати середній бал додатка до свідоцтва (атестата) про повну загальну середню освіту, обчислений за 12-бальною шкалою з округленням до десятих. Предмети, за якими зроблено запис «звільнений(а)»/ «зараховано», а також факультативи у загальну кількість не враховуються.

Особам, які мають спеціальні умови (пільги) щодо участі у конкурсному відборі під час вступу, необхідно до моменту подання електронної заяви для внесення в реєстр “Особи зі спеціальними умовами” надіслати на електронну адресу Приймальної комісії скан-копії наступних документів:

- документ, що посвідчує особу (паспорт або ID-картку);

- довідку про присвоєння ІПН;

- документ про повну загальну середню освіту;

- документ (документи), що підтверджують спеціальні умови (належність до пільгової категорії).

Під час реєстрації осіб, які вступають для здобуття ступеня магістра на основі освітнього ступеня бакалавра (якщо вони успішно склали ЄВІ, а у випадку вступу на спеціальність 081 Право ЄВІ та ЄФВВ) необхідно зареєструвати особистий електронний кабінет на сайті http://ez.osvitavsim.org.ua.

Під час реєстрації вступники до магістратури вказують:

- адресу власної електронної пошти, до якої вступник має доступ. На електронну скриньку надійде лист активації для створення особистого кабінету вступника;

- пароль для входу до особистого електронного кабінету;

- номер, РІN-код та рік отримання екзаменаційного листка для складання та ЄВІ та  ЄВІ/ЕФВВ (для спеціальності 081 Право);

- серію та номер документа про здобутий ступінь вищої освіти (бакалавра або магістра) або освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста.

З відео інструкцією щодо реєстрації особистого електронного кабінету вступника можна ознайомитись за посиланням:   https://www.youtube.com/watch?v=L1Rjqx8TjPI .

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru