EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА

кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології. Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» для другого (магістерського) рівня освіти

1. Теоретичні та практичні аспекти інтенсифікації технології
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
2. Розробка технології м’ясних виробів лікувально- профілактичного
призначення.
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів;
3. Розробка технології мясних виробів із використанням ферментних
препаратів
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
4. Удосконалення технології м’ясних продуктів підвищеної біологічної
цінності
- мʼясних заморожених напівфабрикатів;
- сирокопчених ковбас;
- варених ковбасних виробів;
- м’ясних консервів
5. Удосконалення технології м’ясних продуктів із використання препаратів
на основі вторинної сировини мясопереробних підприємств.
- білкововмісні продукти;
- колагеновмісні продукти;
- емульгатори;
-стабілізатори

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______2021 р.)

Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук
Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________2021 р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.


 ОРІЄНТОВНА ТЕМАТИКА

кваліфікаційних робіт за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» для першого (бакалаврського) рівня освіти 

1. Проєкт ковбасного цеху потужністю ________________ т/зм ковбасних
виробів.
2. Проєкт цеху технічних напівфабрикатів потужністю______ т/зм.
3. Проєкт цеху технічного альбуміну потужністю___________ т/зм.
4. Проєкт субпродуктового цеху потужністю _______________т/зм.
5. Проєкт цеху посічених напівфабрикатів потужністю_______т/зм.
6. Проєкт кишкового цеху потужністю __________ кишкових комплектів.
7. Проект цеху м’ясних напівфабрикатів потужністю _________ т/зм.
8. Проєкт цеху витопки тваринних жирів потужністю ________ т/зм на
технологічній лінії __________.
9. Проект цеху переробки птиці потужністю ________ т/зм.
10. Проект м`ясожирового цеху потужністю __________т/зм.
11. Проєкт шкуроконсервувального цеху потужністю __________ т/зм.
12. Проєкт консервного цеху потужністю _________________ т/зм.

Розглянуто і схвалено на засіданні кафедри технології мяса, мясних та
олійно-жирових виробів (протокол № _ від « ____ _______2021 р.)

Завідувач кафедри технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів,
кандидат технічних наук, доцент У.Р. Драчук

Погоджено навчально-методичною комісією спеціальності 181 «Харчові
технології» (протокол № _____ від __ _________2021 р.)
Голова комісії, доцент Михайлицька О.Р.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru