EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

23 листопада 2023 року студенти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 051 “Економіка” ОПП “Економіка довкілля і природних ресурсів” Стефан Канюка і Назарій Гайдучок взяли участь у ХIІ Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених “Актуальні проблеми агропромислового виробництва України: виклики і шляхи розвитку в умовах війни і повоєнної відбудови”. 
Конференція відбулася на базі Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН (с. Оброшине) в змішаному форматі участі.

 

1

Молодих учених із вступним словом привітав перший заступник директора інституту з наукової роботи, доктор сільськогосподарських наук Григорій Коник.

1

Цікаву розмову та конструктивну дискусію на конференції забезпечила модератор цієї події Тетяна Партика, голова Ради молодих вчених Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН. 
Магістр факультету економіки та менеджменту Стефан Канюка в рамках конференції молодих науковців виголосив доповідь на тему: “Екосистема генерування та комерціалізації інновацій в агропродовольчому підкомплексі на регіональному рівні” (науковий керівник: Павло Музика).

1

1

Студент Назарій Гайдучок виголосив доповідь на тему: “Інноваційна політика розвитку фермерських господарств на регіональному рівні в умовах кліматичних змін” (науковий керівник: Дмитро Соломонко). 

Допис підготували Павло Музика, Дмитро Соломонко

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru