EN   UA

КАФЕДРА ЕКОНОМІКИ ПІДПРИЄМСТВА, ІННОВАЦІЙ ТА ДОРАДНИЦТВА В АПК  
імені професора І.В.Поповича

collage

 

Завідувач кафедри,

доктор економічних наук, професор Музика Павло Михайлович 

Контакти:
вул. Пекарська, 50, ауд 83-86

тел.:(032) 239-26-26,
E-mail: economyfem@gmail.com

 vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

30 листопада для науковців та викладачів закладів вищої освіти в межах проєкту Ukraine Global Faculty відбулася лекція топексперта та підприємця у сфері стартап-фінансів Вільяма Мерсера, венчурного директора компанії “Zag”.

 

Участь у лекції взяли науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту Університету Оксана Саламін, Дмитро Соломонко (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича) і Ростислав Литвин (кафедра історії України та економічної теорії).
У своїй лекції Вільям Мерсер зосередився на практичних аспектах відбору ефективних стартапів для подальшої фінансової підтримки їх проєктних ініціатив. Основна мета діяльності компанії “Zag” полягає у перетворенні креативної ідеї у проєктну ініціативу задля залучення фінасування із розвитку стартап-компанії.

1

На цей час компанія “Zag” поряд із наданням консалтингових послуг стартап-компаніям активно здійснює венчурне інвестування, реалізуючи 25 проєктів. Значну увагу приділяють розвитку освітнього центру для розвитку стартап-компаній у французькій провінції Бургундія.
У лекції Вільям Мерсер акцентував на сучасних аспектах фандрайзингу, управління фінансами у стартап-компанії та побудові фінансових моделей задля залучення інвестицій. Наголошено на особливостях фандрайзингу для стартап-компаній у країнах ЄС та США з урахуванням галузевої спеціалізації підприємницької діяльності.

1

1

Викладачі Університету висловлюють вдячність проєкту Ukraine Global Faculty за надану можливість взяти участь у зазначеній освітній ініціативі.

Допис підготували Оксана Саламін, Дмитро Соломонко, Ростислав Литвин, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru