EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Відбулася зустріч здобувачів вищої освіти освітньої програми «Менеджмент ІТ-сфери», гаранта даної ОП та викладачів кафедр менеджменту та інформаційних технологій у менеджменті щодо обговорення дисциплін вільного вибору студента. Зустріч відбулася і дистанційній формі, з використанням платформи ZOOM. Студентам нагадали, що вони є повноцінними учасниками освітнього процесу та мають право створювати власну освітню траєкторію. Окремі викладачі коротко розказали про дисципліни, які вони пропонують студентам, а гарант презентувала перелік усіх можливих дисциплін вільного вибору.

1

 

 2

Навчальні дисципліни за вибором здобувача вищої освіти, або вибіркові навчальні дисципліни, – це дисципліни, які вводяться у закладах вищої освіти для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних запитів особи для потреб суспільства, ефективного використання можливостей закладу освіти, врахування регіональних потреб тощо.

Процес вибору вибіркових дисциплін регламентується Положенням про порядок реалізації здобувачами вищої освіти права на вільний вибір навчальних дисциплін Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького(http://surl.li/aevfj).

Каталог вибіркових дисциплін розміщено на веб-сайті університету (http://surl.li/afsez).

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru