EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Пройшла Літня школа (Summer School in Sustainable Agriculture Practices), організована за проєктом Horizon Europe “Ecotwins” з 4 до 11 березня,  дистанційно проводили викладачі Барселонської бізнес-школи ESCI-UPF (Іспанія). Науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту Степан Поперечний (кафедра маркетингу), Оксана Саламін, Дмитро Соломонко (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича), Галина Дутка (кафедра інформаційних технологій у менеджменті) взяли участь.

фото 1

Тематика занять охоплювала проблеми розробки та здійснення політики ЄС щодо забезпечення збалансованого розвитку національних економік країн-членів співтовариства із врахуванням галузевої специфіки аграрного сектору. 

фото 2

Професор Сахар Азаркаманд прочитала лекцію з екологічних проблем у сільському господарстві та впливу екологічних чинників на життєвий цикл товарів.

Директор дослідницької групи бізнес-школи П’єр Фуллана прочитав лекцію з проблем організації сільського господарства з урахуванням оцінки впливу на довкілля.

Тренер Літньої школи Серджі Арфеліс наголосив на важливості підходів до коректного розрахунку вуглецевого сліду.

Значну увагу учасники Літньої школи приділяли виконанню практичних завдань, відбулися жваві дискусії та обговорення стосовно актуальних проблем сільського господарства. 

фото 3

фото 4

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru