EN   UA

label КАФЕДРА МЕНЕДЖМЕНТУ

Завідувач кафедри, кандидат економічних наук, доцент Батюк Богдан Богданович

 Контакти:
вул. Тершаківців 11
телефон 239-26-19,
е-mail: mened@lvet.edu.ua

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Щорічно у листопаді відзначається Міжнародний день відмови від паління, що був заснований American Cancer Society та покликаний звернути увагу суспільства на величезну шкоду нікотинової залежності на здоров’я людини.

 


У березні 2006 року Верховна Рада України ратифікувала Рамкову конвенцію ВООЗ з боротьби проти тютюну, яка зобов'язує учасників вживати конкретних заходів, спрямованих на боротьбу з цим явищем. З грудня 2012 року вступив в силу Закон України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення». Головне управління охорони здоров'я пропонує здійснювати такі заходи: проводити виступи на радіо та телебаченні, висвітлювати цю проблему в пресі, організовувати у навчальних закладах проведення лекцій, бесід, тематичних вечорів.

 

Саме тому 5 грудня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького викладач кафедри менеджменту Соломія Ярославівна Воскобійник прочитала лекцію на тему: «Шкідливість тютюнопаління та його вплив на організм людини». Вона розповіла студентам факультету економіки та менеджменту, як негативно впливає куріння на курців і навколишнє середовище, подала статистичні дані захворюваності та смертності від тютюнопаління, а також запропонувала шляхи подолання від цієї залежності.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru