EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

28 червня 2022 року за участю представників українських та британських Університетів, Послів України та Великобританії, Адміністрації Президента України відбулося урочисте підписання Меморандуму про взаєморозуміння між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького та Королівським ветеринарним коледжем (м. Лондон, Великобританія) в рамках твінінг - програми, яка передбачає технічну підтримку, довгострокове партнерство між освітніми установами, академічну мобільність студентів та викладачів, запровадження спільних проєктів та розвиток дослідницького потенціалу ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького в умовах війни.

Цей Меморандум про взаєморозуміння є схвалений Урядом Великої Британії та Офісом Президента України, що сприяє закріпленню та зміцненню відносин між британським та українським університетами на міжнародному рівні.
Понад 70 університетів Англії підтримують партнерство з українськими ЗВО, які фокусується на ветеринарній медицині. Оскільки ветеринарні та біологічні науки є спільними стратегічними сферами.
Як зазначив професор, президент і директор Королівського ветеринарного коледжу Стюарт Рейд, «Королівський ветеринарний коледж пишається партнерством з Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького та використає усі можливості, щоб підтримати Україну в цей неймовірно важкий час».
На думку нашого ректора проф. Володимира Стибеля, це важливий крок для Університету на шляху досягнення прогресу в інтернаціоналізації. Велика честь мати такого партнера як Королівський ветеринарний коледж. Ми щиро вдячні британцям за величезну підтримку в такий важкий для нас час. Сподіваємося на спільну перемогу над тероризмом та плідну співпрацю!

З прес-релізом Університету – партнера можна ознайомитись тут https://www.rvc.ac.uk/news-and-events/rvc-news/the-rvc-joins-with-stepan-gzhytskyi-university-to-support-veterinary-education-and-research-in-ukraine

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru