EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

1m

   Цього літа в мене була чудова можливість стати учасником Літньої Школи у Вроцлавському природничому університеті. Цей досвід не переказати словами. Була змога послухати багато цікавих лекцій та засвоїти нову інформацію на практиці, відвідуючи майстер-класи. Школа тривала два тижні, і цей час пройшов непомітно. Також, для нас було організовано багато цікавих подій, під час яких була нагода краще познайомитись з іншими учасниками програми та поспілкуватись з цікавими людьми. Програма була гарно спланована, з можливістю поєднання приємного з корисним.

   Перед тим, щоб стати учасником Літньої Школи, потрібно було пройти відбір. Він складався з двох етапів. Перший етап – заповнення анкети, в якій потрібно вказати тварин, з якими хотілося б працювати (коти та собаки, або коні), другий – онлайн-співбесіда. Так, як я обрала дрібних тварин, програма Літньої Школи пропонувала ознайомитись з трьома спеціалізаціями, а саме кардіологією, онкологією та репродукцією. Протягом першого тижня ми долучались до онлайн-лекцій. Їх нам проводили викладачі з університетів Польщі, Італії, Австрії, Румунії та Франції. Було неймовірно цікаво слухати про нові дослідження в науці з різних країн світу. Скільки ж цікавої інформації про ветеринарну медицину нам вдалось почерпнути!

2m

   Увесь другий тиждень Літньої Школи ми проводили у лабораторіях, практикумах та клініках Вроцлавського природничого університету. На кардіології ми вчилися працювати із спеціальним обладнанням та проводили базові обстеження собакам та котикам. На репродукції ми мали змогу побувати у ветеринарній клініці Вроцлавського природничого університету та спостерігати за процедурою збору сперми у кота. Пізніше проводили аналіз та консервацію сперми у лабораторії. На заняттях онкології виконувати фундаментальні дослідження в галузі порівняльної онкології. Під час роботи у лабораторії ми вчилися виділяти  мононуклеари з периферичної крові шляхом центрифугування в градієнті щільності. Дні під час літньої школи були дуже насиченими та сповненні безліччю цікавих вражень.

3m

   Літня Школа – це чудова можливість навчатися у найкращих науковців та отримати практичний досвід у сфері інтересів. Є гарна можливість зустріти однодумців з усього світу, відкрити нові дослідницькі можливості та відвідати нові місця. Також, це гарний спосіб провести своє літо незабутньо!

4m

   Щиро вдячна колективу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького за надану можливість взяти участь у відборі кандидатів до Літньої Школи. Також, безмежно вдячна Вроцлавському природничому університету за організацію та проведення цієї програми!

Петришак Соломія

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru