EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2 2

11 листопада 2022 року відбулася перша робоча онлайн зустріч представників нашого Університету з партнерами Українського вільного університету (м. Мюнхен, Німеччина). У липні цього року ми підписали двосторонній договір, у якому, окрім іншого, зазначалася можливість співпраці в рамках подвійних дипломів. Після певних напрацювань сторони виявили бажання зустрітися та поспілкуватися.

У привітальному слові проф. Володимир Стибель ознайомив пані ректорку проф. др. Марію Пришляк з історією нашого Університету, окреслив тенденції розвитку, зокрема у міжнародній співпраці.

3 2

В обговоренні робочих питань також взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи доц. Ігор Двилюк, керівник навчально-методичного відділу Тарас Пенцак та начальниця відділу міжнародних зв’язків Оксана Палич, а також керівник представництва УВУ у Львові Артем Кокош

1 2

Ректор проф. Володимир Стибель висловив сподівання, що карантинні обмеження та політичні події не завадять поглибленню співпраці з Університетом – партнером. У свою чергу, пані ректорка проф. др. Марія Пришляк  запевнила, що разом із колегами докладе усіх зусиль, аби реалізація угоди була успішною. Наші випускники дотичних з УВУ спеціальностей (економіка, менеджмент, право, педагогіка) матимуть можливість навчатися за скороченою програмою в Українському вільному університеті на пільгових умовах, проходити практики у провідних німецьких компаніях.

4 2

Ми щиро вдячні нашим партнерам за відкритість до співпраці. Сподіваємося, вона буде плідною.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru