EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 6397

Участь у стартовій зустрічі від нашого Університету взяли проректор з науково-педагогічної роботи, доцент кафедри гігієни, санітарії та загальної ветеринарної профілактики імені М. В. Демчука Ігор Двилюк та доцентка цієї кафедри Надія Магрело, відвідавши університеті Нюртінген-Гайслінген (м. Нюртінген, Німеччина).

Проєкт спрямований на  модернізацію освіти у тваринництві відповідно до міжнародних стандартів. Метою є розширити знання, засновані на рішеннях для сталого сільського господарства, добробуту тварин і боротьби зі зміною клімату.

До реалізації проєкту також залучені: університет Нюртінген-Гайслінген (Німеччина), Шведський університет сільськогосподарських наук (Швеція), Люблянський університет (Словенія), Національний університет біоресурсів і природокористування України, Полтавський державний аграрний університет, Східноукраїнський університет Володимира Даля, Асоціація свинарів України, Асоціація виробників молока України, Українська корпорація з виробництва м’яса на промисловій основі «Тваринпром», Науково-методичний центр вищої та довищої освіти, Європейська комісія з питань освіти і культури (EACEA) та Національний офіс в Україні Erasmus +.Консорціум зосереджений на співпраці між бізнес-сектором і вищими навчальними закладами для успішного впровадження стійких рішень, що ґрунтуються на новітніх знаннях та практиках в сфері добробуту тварин у процеси виробництва тваринницької продукції в Україні з метою модернізації існуючих робочих навчальних програм для підготовки здобувачів вищої освіти магістерського рівня за допомогою спільної розробки та впровадження інноваційного змісту щодо добробуту тварин, сталого виробництва продукції тваринництва, а також підвищення кваліфікації викладацького складу і запровадження сучасних дидактичних методів та наукових досліджень.

IMG 6386

IMG 6387

IMG 6390

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru