EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

337250386 5986501064773366 1458657108586235981 n

У рамках договору про співпрацю між нашим університетом та Університетом технологічних і природничих наук імені Яна і Енджея Снядецьких відбулась робоча зустріч декана біолого-технологічного факультету доц.  Андрія Бойка та доц. Світлани Попадюк з керівництвом та науково-професорським складом факультету годівлі та біології тварин польського партнера.

У ході візиту, який мав місце з 19 по 25 березня 2023 року, представники обох сторін  обговорили поглиблення співпраці в межах навчально-освітньої програми "Зоофізіотерапія" в напрямку обміну студентів та викладачів, виробничих практик, спільних наукових проектах між працівниками факультетів. Також було закладено підґрунтя для співпраці в рамках Еразмус+ КА1 (академічна мобільність студентів і працівників).

Отож, на першу навчально-виробничу практику в рамках домовленостей приїхали студенти біолого-технологічного факультету освітньої програми "зоофізіотерапія", яких ознайомили з інфраструктурою навчального закладу. Особливостями навчального процесу тощо. Наші студенти мали можливість взяти участь у теоретичні та практичних навчаннях з основ реабілітації дрібних тварин, майстер-класах тощо.

Щира подяка польським колегам за тепле прийняття та підтримку.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru