EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького є партнером проекту програми «Еразмус + КА1 — Міжнародна Кредитна Мобільність» з роцлавським університетом природничих наук (Польща), який фінансує Європейський Союз та Агенція Еразмус Плюс в Польщі.
Відповідно до умов проекту студент/студентка (бакалаври) факультету ветеринарної медицини має можливість навчатися у вищевказаному університеті упродовж 5 місяців у першому семестрі 2022/2023 н.р.

* УВАГА! На форму академічної мобільності  можуть вплинути епідеміологічна ситуація та карантинні обмеження в країні перебування.
Кандидати повинні відповідати таким вимогам:
–        бути студентом (кою) вищевказаного факультету ЛНУВМБ ім.С.Ґжицького;
–        володіти польською або англійською мовою не нижче рівня B2;
–        мати високий середній бал успішності.
* Переможцю конкурсу виплачуватимуть стипендію (800 євро на місяць) та відшкодують витрати на проїзд за кошти проекту (275 євро).
Для здобуття індивідуального гранту студентам необхідно до 15 листопада 2021 року (включно) надіслати до Відділу міжнародних зв’язків Університету
 такі документи :
  * резюме/ СV (формат Europass
  * https://europass.cedefop.europa.eu/en/documents/curriculum-vitae
  * https://europa.eu/europass/en/create-europass-cv*  
  * фотокопію першої сторінки закордонного паспорту;
  * сканкопію студентського квитка; 
  * сканкопію залікової книжки;
  * сертифікат або довідку про підтвердження знання польської чи англійської мови не нижче рівня В2 (перевага надаватиметься офіційним сертифікатам, таким як TOEFL, IELTS тощо). У випадку відсутності сертифіката необхідно заповнити Language Assessment Sheet, який потрібно завірити у викладача іноземної мови і поставити мокру печатку в деканаті.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru