EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Шановні студенти! Триває реєстрація на участь у Міжнародній літній школі, яка  відбуватиметься з 11 по 16 вересня 2023 р. у Вроцлавському природничому університеті.

Заняття присвячені студентам факультетів, пов'язаних зі сферою природничих наук, включаючи охорону навколишнього середовища, інженерію довкілля, водне господарство, просторове управління та ландшафтну архітектуру. Запрошуються всі, хто бажає розширити свої компетенції в галузі інженерно-технічних наук. Тематика Літньої школи включає питання, пов'язані з управлінням водними ресурсами, утриманням, використанням нових технологій в оцінці стану довкілля, охороною екологічно цінних територій та інші теми.

До порядку денного включено навчальні візити на об’єкти, присвячені сталому використанню навколишніх ресурсів, охороні природних ресурсів та екологічній інженерії. Будуть проведені семінари з інноваційних методів оцінки якості довкілля, дистанційного зондування, водного господарства та управління. Участь у літній школі дозволить вам розширити свої знання, встановити нові контакти, розвинути навички спілкування, а також дізнатися про цінні природні та туристичні надбання Судет. Заняття проводитимуться англійською мовою. Учасники після успішного завершення Літньої школи отримають сертифікат.

Завдяки участі нашого університету у проєкті ІНТЕРАКТ  Міжнародна агенція академічних обмінів Польщі (NAWA) покриє витрати на участь у Літній школі та проїзд до/з Вроцлава.

Детальніше про умови участі можна дізнатися тут 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru