Наукова робота студентів
- Деталі
-
Опубліковано: 27 лютого 2023
-
Перегляди: 564
БАСАРАБ ІРИНА МИХАЙЛІВНА
1. Сенів С. Функціональні властивості печінкового паштету з рослинними наповнювачами Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Онищак А. Застосування хітозану при виробництві консервів з мяса птиці Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Опришко С. Бактеріальні культури у виробництві сирокопчених та сировялених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Корда Ю.В. Інноваційні технології переробки крові Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Степаняк Я.Б. Функціональні м'ясо-рослинні консерви Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Гарасим Х. Я., «Sousvide» – інноваційний метод у технологіїьм’ясної продукції Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. Герез Н.О., Стабілізатори білково-жирової емульсії при виготовленні виробів групи варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Гвоздінський Ю.Порівняльна характеристика якісних показників печінки різних видів тварин Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гейко Н. Збагачення і вітамінізація м’ясопродуктів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
10. Гейник С.Особливості виробництва ковбасних виробів оздоровчого призначення збагачених кальцієм Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
11. Кедрук О.Використання вторинної сировини у технології ковбасних виробів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
ДРАЧУК УЛЯНА РОМАНІВНА
1. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології м'ясних напівфабрикатів Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Сах Б. Поверхневий критерій, як параметр інтенсифікації екстрагування Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Смага О. Доцільність використання каротиновмісної сировини у технології мясних напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. ГорпинюкВ. Використання камедей у харчових продуктах. Користь чи шкода? Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Кривошея В.В.Використання м’яса типу MDM як вид оптимізації м’ясного виробництва Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Пінтоха С. Теоретичні аспекти застосування курячої шкірки в білковожировій емульсії Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
7. Петролюк М.О. Застосування перепелиних яєць у м’ясній промисловості Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
ГАЛУХ БОГДАН ІВАНОВИЧ
1. Палюх Г., Здеб В. Використання соєвого текстурату в українській традиційній кухні, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Скібіцька М. Використання морської капусти як джерела йоду у виробництві мясної продукціїМіжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Костур Р. Безпека продуктів з мяса птиці за мікробіологічними показниками Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Головочаку П.Дослідження впливу термічної обробки на якість продуктів зі свининиМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
5. Баранич А. Удосконалення рецептур функціональних жирових продуктів на основі рибячого жиру Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
6. Пагулич Н. Рслинні екстракти як натуральні інгібітори окиснювального псування харчових жирів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
7. Табачнюк Д.В.Технологічні особливості виробництва копченої ковбаси «alheirademirandela»Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
8. Петролюк М. Удосконалення технології варених ковбас підвищеної харчової цінностіМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Сах Б.Технологічні особливості виробництва м’ясних хлібців на основі білково-вуглеводних рослинних композицій Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
РОМАШКО ІРИНА СЕРГІЇВНА
1. Худинець І. Тверді жири у харчовій промисловості, Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Мельничук В. Роціональна переробка олійно-жирової сировини Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Морозова У. Сучасна індустрія соусів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Винничак М. Рослинні олії – натуральні антиокисники тваринних жирівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
КОВАЛЬ ГАЛИНА МИХАЙЛІВНА
1. Мілованова А., Контроль якості гречки відповідно до вимог 4524:2006 Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
2. Цьолка Х., Товарознавча оцінка якості арахісу, що реалізується у торгівельній мережі Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
СІМОНОВА ІРИНА ІЛЛІВНА
1. Юрчук А.В. Дослідження асортименту якості маргарину Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
2. Вовк Б.В. Особливості технології отримання великокускових напівфабрикатів Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
3. Мельничук Р. Дослідження впливу функціональної добавки на технологічні характеристики варених ковбас Матеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2018
4. Табачнюк Д., Мамчиць Т., Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировиниМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
5. Мартин Н., Удосконалення технології варених ковбас з використанням білків тваринного і рослинного походженняМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
6. Походжай Л., Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з використанням м'яса перепелівМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2019
7. КоникЛ.Технологія паштетів оздоровчого призначення, збагачених рослинною сировиноюМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
8. Баб’якТ.Удосконалення технології ліверних ковбасМатеріали Міжнар. конф. «Дні студентської науки у ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького». ФХТБ., 2021
9. Гнатенко Е.Д., Сімонова І.І.Веганськібоули як спосіб розширення асортименту «Їжі для здоров’я»// «Актуальні питання розвитку науки та техніки». LXXIX Міжнародна науков-практичнаінтернет- конференція/ Збірник тез доповідей (7 лютого 2022. Львів). Львів:2022. С.23-26.
10. Обребська О., Приходько Д., Сімонова І., Пешук Л. Дослідження напівфабрикатів з м'яса яловичини, вироблених при технології ритуального забою // Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.
11. Клебан О., Яворська І., Сімонова І., Пешук Л. Технологія м'ясо-рибних напівфабрикатів з екстрактами пряно-ароматичної сировини //Міжнародна конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології,(10-11 листопада 2022. Львів). Львів: 2022 р. С.
Студенти, в тому числі і учасники Наукового товариства студентів, аспірантів, докторатів та молодих вчених факультету харчових технологій та біотехнології активно беруть участь у наукових роботах, публікують тези за результатами своєї наукової роботи у збірнику «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького».
У 2021 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:
- Соломія Пінтоха. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ КУРЯЧОЇ ШКІРКИ В БІЛКОВОЖИРОВІЙ ЕМУЛЬСІЇ
- Юрій Гвоздінський. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКІСНИХ ПОКАЗНИКІВ ПЕЧІНКИ РІЗНИХ ВИДІВ ТВАРИН
- Наталія Гейко. ЗБАГАЧЕННЯ І ВІТАМІНІЗАЦІЯ М’ЯСОПРОДУКТІВ
- Сергій Гейни. ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА КОВБАСНИХ ВИРОБІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ЗБАГАЧЕНИХ КАЛЬЦІЄМ
- Ольга Кедрук. ВИКОРИСТАННЯ ВТОРИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ
- Тарас Баб’як. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЛІВЕРНИХ КОВБАС
- Любов Коник. ТЕХНОЛОГІЯ ПАШТЕТІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ЗБАГАЧЕНИХ РОСЛИННОЮ СИРОВИНОЮ
- Марта Петролюк. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
- Олександр Сенченко. ТЕХНОЛОГІЯ КЕФІРУ ІЗ ДОДАВАННЯМ ПЮРЕ ІЗ СТЕБЕЛ СЕЛЕРИ
- Наталія Маланчук. МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ ІЗ НОВИМИ ФІТОСПЕЦІЯМИ
- Василь Пухнатий. ЗАСТОСУВАННЯ НОВИХ ФІТОСИРОПІВ В ЯКОСТІ СМАКОВИХ ДОБАВОК У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО СПРЯМУВАННЯ
- Христина Цьолка, Мирослава Іванів.МОЛОКО І ЛЬОН: ПАНАЦЕЯ ДЛЯ ОЗДОРОВЛЕННЯ ОРГАНІЗМУ
- Володимир Полот. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КИСЛОМОЛОЧНОГО НАПОЮ НА ОСНОВІ «ТИБЕТСЬКОГО ГРИБКА»
- Анастасія Мілованова. СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ РИНКУ МОРОЗИВА
- Юрій Труш, Ірина Калиняк. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ КЕФІРУ З НАСІННЯМ ЛЬОНУ
- Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський. 12 НЕЗВИЧАЙНИХ ФАКТІВ ПРО ЗВИЧАЙНИЙ ЙОГОРТ
- Дмитро Мінькач, Олександр Добровольський. СПРАВА СМАКУ: - ТУРЕЦЬКИЙЙОГУРТ – СКЛАД, ВЛАСТИВОСТІ, ВИКОРИСТАННЯ
- Богдан Пахолків, Маркіян Озарко. КОРИСТЬ І ШКОДА МІКРОГРІНУ
- Уляна Ткачук, CЕНСОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛІВОК ПОЛІОРТОТОЛУЇДИНУ, ОТРИМАНІ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИМ ТА ХІМІЧНИМ ОСАДЖЕННЯМ
- Руслана Мартин. ВПЛИВ ГАЗОВИХ СЕРЕДОВИЩ НА СТРУКТУРУ СЕНСОРНИХ ПЛІВОК НА ОСНОВІ СПРЯЖЕНИХ ПОЛІАМІНОАРЕНІВ
- Юрій Грушаник, Уляна Ткачук. ВИКОРИСТАННЯ АГАР-АГАРУ У ВИГОТОВЛЕННІ СУФЛЕ
- Марія Ковальчук. СТЕВІЯ ЯК ЗАМІННИК ЦУКРУ В ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ
- Діна Конашук. ЦИКОРІЙ І КАВА АКТУАЛЬНІ НАПОЇ СЬОГОДЕННЯ, ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ВЛАСТИВОСТЕЙ
- Ганна Ріжко. ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ РОСЛИННИХ ОЛІЙ
- Діана Ткачик. ВЛАСТИВОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ З ДОДАВАННЯМ ПОРОШКУ ЧОРНИЦІ
- Соломія Пінтоха. ВИКОРИСТАННЯ НАСІННЯ ЧІА ТА КУРКУМИ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ КУКУРУДЗЯНОГО ХЛІБА
- Софія-Марія Демків. ВІТАМІН З КОБАЛЬТОМ
У 2022 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:
- Соломія Пінтоха. ЗАСТОСУВАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ДОБАВОК У ВИРОБНИЦТВІ ВАРЕНИХ КОВБАС
- Олена Цимбала. ВИКОРИСТАННЯ ХАРЧОВИХ ВОЛОКОН У ТЕХНОЛОГІЇ НАПІВФАБРИКАТІВ НА М’ЯСНІЙ ОСНОВІ
- Юлія-Ірина Гординська. Удосконалення технології сирокопчених ковбас функціонального призначення
- Юрій Гвоздінський. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ВАРЕНИХ КОВБАС ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
- Павло Сидір Удосконалення технології м’ясопродуктів із нетрадиційної сировини
- Олександра Обребська, ДОСЛІДЖЕННЯ НАПІВФАБРИКАТІВ З М'ЯСА ЯЛОВИЧИНИ ВИРОБЛЕНИХ ПРИ ТЕХНОЛОГІЇ РИТУАЛЬНОГО ЗАБОЮ
- Ольга Клебан, Іванна Яворська. ТЕХНОЛОГІЯ М'ЯСО-РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З ЕКСТРАКТАМИ ПРЯНО-АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ
- Анна Боднар. ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНИХ М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ СПОСОБОМ СУХОГО ВИСУШУВАННЯ ТА КОПЧЕННЯ
- Уляна Лісова. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ НОВОГО ВИДУ ШИНКИ ВАРЕНОЇ В ОБОЛОНЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ БАГАТОКОМПОНЕНТНОГО РОЗСОЛУ
- Максим Перейма. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕРМІЧНОЇ ОБРОБКИ НА ЯКІСТЬ ПРОДУКТІВ ЗІ СВИНИНИ
- Юлія Якубляк. ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕРМІНІВ ПРИДАТНОСТІ НАПІВКОПЧЕНИХ І ВАРЕНО-КОПЧЕНИХ КОВБАС В МОДИФІКОВАНОМУ ЛАТЕКСНОМУ ПОКРИТТІ
- Христина Ружило.перспективи інноваційного розвитку харчової галузі України
- Уляна Войтик. М'ЯСНІ КОНСЕРВИ СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
- Мирослава Іванів. Зміна якості молочної сировини у сімейних фермах Львівської області у різні періоди року
- Наталя Маланчук. НОВІ МОЛОЧНІ ПРОДУКТИ ЛІКУВАЛЬНО - ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ КРІОПОРОШКІВ
- Поліна Браткiвська. СУЧАСНИЙ СТАН ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ УКРАЇНИ
- Наталія Мануйлик, Юліана Баб’як. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ АДИГЕЙСЬКОГО СИРУ З ДОДАВАННЯМ ШПИНАТУ ТА СУХОГО ЧАСНИКА
- Христина Цьолка. ВИГОТОВЛЕННЯ ЙОГУРТУ ІЗ ЛИМОНОМ ТА М’ЯТОЮ
- Анастасія Мілованова.Розроблення технології йогурту з насінням льону
- Анастасія Мамонько, Марія Коваль. ТЕХНОЛОГІЯ ЙОГУРТУ НА ОСНОВІ ТИПОВИХ КАРПАТСЬКИХ ШТАМІВ МОЛОЧНОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ
- Артур Гризак. ОБҐРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХУ З ВИРОБНИЦТВА КИСЛОМОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ
- Оксана Малащук. АНАЛІЗ ЧИСЕЛ ПОДІБНОСТІ В ПРИМЕЖОВОМУ ЛАМІНАРНОМУ ШАРІ
- Марія-Ангеліна Дупелич. РОЗРОБКА ГНУЧКИХ ЕЛЕМЕНТІВ ОПТИЧНИХ СЕНСОРІВ ДЛЯ МОНІТОРИНГУ СВІЖОСТІ ПРОДУКТІВ ТВАРИННИЦТВА
- Олег Барановський. БІОПАЛИВО З БІОМАСИ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
- Віталій Гаврилів, Мар’яна Бринько, Ольга Уралова. КЕРОБ – АЛЬТЕРНАТИВА ШОКОЛАДУ
- Петро Марушка Діана Сало. ВИКОРИСТАННЯ ДЕЯКИХ ЦУКРОЗАМІННИКІВ У ВИГОТОВЛЕННІ ВЕГЕТЕРІАНСЬКИХ ГЛАЗУРЕЙ
- Ірина Лисько, Христина Олійник. ПАСТИЛА – КОРИСНИЙ ПРОДУКТ ХАРЧУВАННЯ
- Марія Войтецька, Віталій Баландюк. Вплив умов ферментації на синтез глутатіону у клітинах дріжджів Saccharomyces Cerevisiae для промислового виробництва
- Ірина Макарук. Використання культури лімфоцитів у цитогенетичному аналізі
- Вікторія Кубай. Стрептоміцети як продуценти вторинних метаболітів
- Аліна Соболєва, Вікторія Орлова. ВИКОРИСТАННЯ СТРЕПТОМІЦЕТАМИ РУХЛИВИХ БАКТЕРІЙ ДЛЯ ТРАНСПОРТУВАННЯ СПОР ДО КОРЕНІВ РОСЛИН
Міжнародна система цитогенетичної номенклатури людини
- Андрій Ляхович. ВИКОРИСТАННЯ БІОЛОГІЧНИХ МЕТОДІВ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СТІЧНИХ ВОД МАЛОТОННАЖНИХ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ
- Леся Горпелюк. СТАБІЛІЗАЦІЯ ЯК СПОСІБ ЗБЕРЕЖЕННЯ АКТИВНИХ ФОРМ ВІТАМІННИХ ПРЕПАРАТІВ У ПРЕМІКСАХ
- Олеся Симканич. ДОСЛІДЖЕННЯ ДИНАМІКИ ЗМІНИ рН ДИСТИЛЬОВАНОЇ ВОДИ ПІД ВПЛИВОМ ЙОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
- Ольга Муйло. БІОТЕХНОЛОГІЯ ГОРМОНІВ ГІПОТАЛАМО-ГІПОФІЗАРНОЇ СИСТЕМИ
- Катерина Дорошенко. АЛЬТЕРНАТИВНА БІОЕНЕРГЕТИКА В УКРАЇНІ
У 2023 опубліковано тез за напрямами наукової роботи студентів на таку тематику:
- Ігор Пашко. ІННОВАЦІЙНІ КОМПОЗИЦІЇ ШПРИЦЮВАЛЬНИХ РОЗСОЛІВ ДЛЯ КРУПНОКУСКОВИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
- Назарій Кушнір, Володимир Давидкін. Доцільність використання овочів сімейства хрестоцвітних у технології варених ковбасних виробів
- Володимир Костів. Удосконалення технології посічених напівфабрикатів функціонального призначення
- Микола Петрик. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗСОЛУ ТА ТРИВАЛОСТІ ДОЗРІВАННЯ НА ВОЛОГОЗВ’ЯЗУВАЛЬНУ ЗДАТНІСТЬ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ПРОДУКТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
- Максим Перейма. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ КОНЦЕНТРАЦІЇ РОЗСОЛУ І ТРИВАЛОСТІ СОЛІННЯ НА ВИХІД ПРОДУКТІВ З М’ЯСА ПТИЦІ
- Анна Боднар. ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ВИРОБНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНИХ СТРАВ ТА ПОПУЛЯРИЗАЦІЯ ТРАДИЦІЙНИХ ЗАКАРПАТСЬКИХ СТРАВ
- Степан Конський. ДОСЛІДЖЕННЯ ВИКОРИСТАННЯ ШТУЧНОГО ІНТЕЛЕКТУ В ФОРМУВАННІ РЕЦЕПТУР М’ЯСНИХ ПРОДУКТІВ
- Тимофій Геровький. ОБЛІПИХА У ТЕХНОЛОГІЇ ПРЕСЕРВ РИБНИХ
- Надія Дженджелюк, Таня Теслюк. НОВІ ФІТОДОБАВКИ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО - ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
- Данута Толочно, Марія Маніла. ОБГРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ З ВИГОТОВЛЕННЯ НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ.
- Марко Гуменецький, Андрій Глущук, ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО СИРУ «PETIT SIUSSE» ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ
- Владислав Максимець. ВИКОРИСТАННЯ ЕНТЕРОКОКІВ В МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «ENTEROCOСCUS FAЕCIUM» ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА
- Ольга Райхіль, Анна-Марія Оленчин.Аналіз безпечності морозива, що реалізується в торгівельних мережах міста Рогатин
- Ігор Герус, Андрій Варлам. Удосконалення ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУТЕРБРОДНОЇ ПРОДУКЦІЇ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ ВЕНДІНГ-БІЗНЕС
- Софія Ступак.Характеристика стану ринку функціональних продуктів в Україні
- Мар’яна Бринько, Лідія Яворницька, Віталій Гаврилів, ПОРІВНЯННЯ ДЕЯКИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КСАНТАНУ, АГАР-АГАРУ І СКЛАДОВИХ У ВИГОТОВЛЕННІ ВЕГАНСЬКИХ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ
- Ярослава Ткачук, CЕНСОРНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЛІВОК ПОЛІОРТОТОЛУЇДИНУ, ОТРИМАНІ ЕЛЕКТРОХІМІЧНИМ ТА ХІМІЧНИМ ОСАДЖЕННЯМ
- Ольга Олексів. БІОЕНЕРГЕТИКА В УКРАЇНІ ТА ВИКОРИСТАННЯ БІОМАСИ
- Олександр Толок. АНАЛІЗ РОБОТИ ТЕПЛООБМІННОГО ОБЛАДНАННЯ НА ТОВ «МОЛОЧНИЙ ЗАВОД «САМБІРСЬКИЙ» ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ УКРАЇНИ
- Анна Шуганцева. ВИКОРИСТАННЯ ПРОБІОТИЧНИХ БАД НА ОСНОВІ БІФІДО- ТА ПРОПІОНОВОКИСЛИХ БАКТЕРІЙ У ЖИВЛЕННІ ТВАРИН
- Діана Козак. БЕЗВІДХОДНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ АПК
- Ірина Кенсік. ФОТОСТАРІННЯ ТА ВІДНОВЛЕННЯ ДНК
- Тетяна Щеголєва. СТОВБУРОВІ КЛІТИНИ РОСЛИН ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОСМЕТИКИ
- Ганна Пилипчук. "ГЕНЕТИЧНА" ВАКЦИНА ПРОТИ НАЙБІЛЬШ СМЕРТОНОСНОГО РАКУ
- Оксана Малащук. МІКРОБНІ ПОВЕРХНЕВО-АКТИВНІ РЕЧОВИНИ: ГАЛУЗІ ВИКОРИСТАННЯ, БУДОВА, КЛАСИФІКАЦІЯ ТА БІОТЕХНОЛОГІЯ
- Ольга Демчук, Анастасія Дубинська. ПРОЕКТ ЦЕХІВ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ
- Юрій Гарбар. ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА БІОГАЗУ В УКРАЇНІ
- Ольга Муйло. БІОКОНВЕРСІЯ ОРГАНІЧНИХ ВІДХОДІВ В УКРАЇНІ
- Крістіна Медведєва, ДОСЛІДЖЕННЯ БІОПРЕПАРАТУ ДЛЯ ЗАХИСТУ РОСЛИН
- Анастасія Злобіна. ВИКОРИСТАННЯ DAPHNIA MAGNA STRAUS ДЛЯ БІОТЕСТУВАННЯ ЯКОСТІ ВОД РІЧКИ ГОРИНЬ
- Крістіна Молнар. ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ МІКРОБІОМУ У ТЕХНОЛОГІЇ ВЕРМИКУЛЬТИВУВАННЯ