EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2020 РІК

  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему: «Атестація племінних господарств з розведення великої рогатої худоби молочних, комбінованих і м’ясних порід». Львів, 2020. 46 с.
  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему: «Атестація племінних господарств із свинарства». Львів, 2020. 46 с.
  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему: «Атестація племінних господарств із вівчарства (козівництва)». Львів, 2020. 38 с.
  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему; «Атестація племінних господарств із конярства». Львів, 2020, 34 с.
  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему: «Атестація племінних господарств із птахівництва». Львів, 2020. 22 с.
  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему: «Атестація племінного звірівничого (кролівничого) господарства». Львів, 2020. 40 с.
  • Голуб О.М., Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Осередчук Р.С. Методичні рекомендації для проведення лабораторного заняття з дисципліни «Організація племінної справи» на тему: «Атестація племінних господарств із рибництва, бджільництва та шовківництва». Львів, 2020. 26 с.

2022 РІК

  • Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Оцінка і облік молочної продуктивності корів» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2022. 36 с.
  • Попадюк С.С., Приймич В.І., Гордійчук Н.М., Осередчук Р.С. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Оцінка вим’я і придатності корів до машинного доїння» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2022. 52 с.
  • Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Дутка В.Р., Бойко А.О., Приймич В.І., Мазур Н.П. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Розрахунок вмрощування ремонтних телиць» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2022. 20 с.
  • Шаловило С.Г., Дутка В.Р., Бойко А.О., Гордійчук Н.М., Мазур Н.П. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Оцінка відтворної здатності великої рогатої худоби» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Львів, 2022. 42 с.
  • Попадюк С.С., Гордійчук Н.М., Дутка В.Р., Приймич В.І. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Оцінка екстерєру і конституції великої рогатої худоби» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Львів, 2022. 56 с.
  • Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Виробничий облік в скотарстві» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Львів, 2022. 26 с.

2023 РІК

  • Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Приймич В.І., Бойко А.О., Дутка В.Р., Мазур Н.П. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» на тему: «Планування надоїв та роздоювання корів» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Львів, 2023. 56 с.
  • Шаловило С.Г., Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Дутка В.Р., Мазур Н.П. Методичні вказівки для проведення лабораторного заняття з навчальної дисципліни «Технологія виробництва яловичини» на тему: «Бонітування великої рогатої худоби м’ясних порід» для студентів біолого-технологічного факультету ОС «Бакалавр» за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2023. 68 с.
  • Осередчук Р.С., Дутка В.Р., Сенечин В.В. Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Стандартизація та сертифікація у тваринництві» для проведення лабораторних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2023 с.
  • Шаловило С.Г., Приймич В.І., Гордійчук Н.М., Попадюк С.С., Мазур Н.П. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока» для проведення лабораторних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми  «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: „Розрахунок технологічного процесу виробництва молока”. Львів, 2023. 46 с.
  • Приймич В.І. Попадюк С.С. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Моделювання технологічного процесу вирощування і відгодівлі великої рогатої худоби» (розрахунок технологічного процесу) Львів, 2023. 34 с.
  • Приймич В.І., Попадюк С.С. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Моделювання технологічних процесів у птахівництві» (розрахунок технологічного процесу) Львів, 2023. 42 с.
  • Приймич В.І., Попадюк С.С. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему:  «Моделювання технологічного процесу вирощування ремонтного молодняку для молочного стада» (розрахунок технологічного процесу) Львів, 2023. 40 с.
  • Приймич В.І., Попадюк С.С. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Моделювання технологічного процесу промислового виробництва молока» (розрахунок технологічного процесу). Львів, 2023. 50 с.
  • Приймич В.І., Попадюк С.С. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Моделювання технологічних процесів у тваринництві» для проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Моделювання технологічних процесів виробництва продукції свинарства» (розрахунок технологічного процесу) Львів, 2023. 36 с.
  • Попадюк С.С., Бойко А.О. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни „Конярство” на тему: „Робоча продуктивність коней ” для студентів біолого-технологічного факультету зі спеціальності 204 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”. Львів, 2023. 44 с.
  • Попадюк С.С., Мазур Н.П., Гордійчук Н.М. Методичні вказівки для проведення лабораторних занять з навчальної дисципліни „Грумінг” на тему: „Линька у тварин” для студентів біолого-технологічного факультету з освітньої програми «Зоофізіотерапія» Львів, 2023. 32 с.
  • Гордійчук Н.М., Бойко А.О., Попадюк С.С. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Етологія тварин» для підготовки фахівців з напряму підготовки 2О4 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” з освітньої програми «Зоофізіотерапія». Львів, 2023. 52 с.
  • Гордійчук Н.М. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Зоопсихологія» для проведення лабораторних занять здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) освітнього рівня спеціальності (204 - „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” Львів, 2023. 48 с.
  • Мазур Н.П., Бойко А.О., Попадюк С.С. Функціональна оцінка ветеринарного пацієнта: метод. рекоменд. Львів, 2023. 50 с.
  • Мазур Н.П., Бойко А.О., Попадюк С.С. Ультразвукова терапія у фізичній реабілітації тварин: метод. рекоменд. Львів, 2023. 28 с.
  • Мазур Н.П., Бойко А.О., Попадюк С.С. Використання масажу у фізичній реабілітації тварин : метод. рекоменд. Львів, 2023. 38 с.
  • Мазур Н.М.,Попадюк С.С., Бойко А.О., Гордійчук Н.М. Методичні вказівки з підготовки та захисту кваліфікаційних робіт першого (бакалаврського освітнього рівня зі спеціальності 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва освітньо-професійної програми «Зоофізіотерапія». Львів, 2023. 49 с.

2024 РІК

  • Приймич В.І., Попадюк С.С., Осередчук Р.С., Бойко А.О. Методичні вказівки до виконання курсового проєкту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2024. 100 с.
  • Мазур Н.П., Голощапова О.Р., Попадюк С.С., Бойко А.О. Планування зоофізіотерапевтичних програм. Методичні вказівки до виконання курсової роботи (проекту) для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-професійної програми «Зоофізіотерапія та благополуччя тварин». Львів, 2024. 50 с.
  • Бойко А.О., Кропивка Ю.Г., Гордійчук Н.М. Виробнича практика здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Методичні вказівки. Львів, 2024. 44 с.
  • Бойко А.О., Гордійчук Н.М., Осередчук Р.С. Виробнича практика здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня зі спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Методичні вказівки. Львів, 2024. 42 с.

2025 РІК

  • Приймич В.І., Попадюк С.С. Методичні вказівки  для  проведення лабораторних занять здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» освітньої програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» на тему: «Моделювання технологічних процесів виробництва продукції вівчарства», Львів, 2025. 50 с.
  • Попадюк С.С., Приймич В.І., Попадюк А.П. Робочий зошит з лабораторно-практичних занять навчальної дисципліни „Конярство” для студентів біолого-технологічного факультету із спеціальності 204 „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Львів, 2025. 84 с.
  • Осередчук Р.С., Дутка В.Р., Заславський С.О. Впровадження системи НАССР на підприємствах по виробництву та переробці молока: навчально-методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять з навчальних дисциплін «Технологія молока та молочних продуктів» та  «Інноваційні технології виробництва та переробки продукції тваринництва» для  здобувачів першого курсу ОС «Магістр» факультету біолого-технологічного за спеціальністю Н2 «Тваринництво», ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» та ОПП «Зоофізіотерапія та благополуччя тварин». Львів, 2025. 52 с.
  • Осередчук Р.С., Дутка В.Р., Сенечин В.В., Періг Д.П., Заславський С.О. Заходи з впровадження системи НАССР на підприємствах з первинної переробки свиней: навчально-методичні вказівки для проведення лабораторно-практичних занять з навчальної дисципліни «Інноваційні технології виробництва та переробки продукції тваринництва» для здобувачів першого курсу ОС «Магістр» факультету біолого-технологічного за спеціальністю Н2 «Тваринництво», ОПП «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» та ОПП «Зоофізіотерапія та благополуччя тварин». Львів, 2025. 84 с.
  • Р.С. Осередчук, В.В. Сенечин, В.Р. Дутка. Нові технології організації відтворення та вирощування риби. Навчально-методичні вказівки для вивчення дисципліни «Інноваційні технології виробництва та переробки продукції тваринництва» здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності Н2 «Тваринництво» ОПП «Зоофізіотерапія та благополуччя тварин» Львів, 2025. 72 с.
  • Н.М. Гордійчук. Методичні вказівки з навчальної дисципліни «Порівняльна психологія» для проведення лабораторних занять здобувачів вищої освіти другого (магістерського освітнього рівня зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» ОПП «Зоофізіотерапія та благополуччя тварин» Львів, 2025. 42 с.
  • Г. Шулє, С.А. Пфафф , П. Ващенко, І. Лавріненко, Н. Мазур, А. Гетя, Р. Кононенко, М. Матвєєв, Т. Якубець, Л. Пархоменко, Т. Стрижак , Т. Дудник, Т. Дудус, О. Гетя, Л. Степура Цифрове тваринництво/ Digital livestock farming. Електронний посібник / The electronic manual. 2024. URLhttps://surl.li/zucfob
Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru