EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

535

Засідання комісії з розробки проєкту Колективного договору Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Розпочала свою роботу комісія з розробки проєкту Колективного договору Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. В роботі беруть участь делеговані представники від адміністрації – перший проректор Ігор Турко, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Двилюк, від Первинної профспілкової організації працівників – голова профкому Роман Івашків, заступник голови профкому Любов Бойко, члени профкому Юрій Варивода, Марія Найда, Олена Різенко, Христина Кульгавець.

 

Робоча група обговорила низку питань, що стосуються змін у законодавстві, визначено пріоритетні питання, які необхідно внести в Колективний договір. Актуальними та такими, що перебувають на стадії вирішення, є питання стосовно таких підрозділів Колективного договору: “Загальні положення”, “Трудові відносини”, “Оплата праці, режиму роботи та тривалість робочого часу”, “Охорона праці, соціальні пільги та гарантії працівників”, “Гарантії діяльності представницьких організацій”.
У процесі роботи комісія визначила порядок засідань робочої групи щодо розгляду проєкту Колективного договору; ухвалила затверджений проєкт Колективного договору розмістити на сайті Університету, сторінці профкому; після врахування запропонованих змін у Колективному договорі, інформацію донести до кожного працівника Університету.
Допис підготував Роман Івашків, голова Первинної профспілкової організації працівників

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru