АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ У СТРУКТУРІ РОБОТИ УНІВЕРСИТЕТУ
22 вересня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького відбувся семінар «Академічна доброчесність у структурі роботи Університету» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 «Харчові технології» за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки молока». Семінар провела оператор системи StrikePlagiarism.com, к.т.н., доцент Інна Скульська, наголосивши: «Академічна доброчесність є ключовою складовою якісної освіти. Вона формує культуру поваги до знань, створює атмосферу довіри в освітньо-науковому середовищі та сприяє вихованню відповідального фахівця, здатного приймати професійні й етичні рішення».
- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 108
"Kormotech" - запрошує!
Запрошуємо студентів на стажування в напрямку нутриціології (!)
у відділі створення нових продуктів компанії Kormotech(!)
Якщо ти студент 1-5 курсу ФАКУЛЬТЕТІВ БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНОГО або ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ або ж мрієш розпочати свій кар’єрний шлях у сфері розробки та вдосконалення продуктів харчування для тварин, ця програма саме для тебе!
- Деталі
-
Опубліковано: 23 вересня 2025
-
Перегляди: 63
УКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ ЯКОСТІ ОСВІТИ UQAF-2025
Український форум якості освіти UQAF-2025, що проходив 17-18 вересня у Луцьку, — це ключова подія для всієї системи вищої освіти України. Форум став простором, де зібралося понад тисячу учасників (освітян, експертів, роботодавців, міжнародних партнерів) аби говорити про головне — як зробити освіту якісною, сучасною й такою, що відповідає потребам економіки і суспільства.
- Деталі
-
Опубліковано: 20 вересня 2025
-
Перегляди: 147
Зустріч гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» з магістрантами першого курсу
16 вересня 2025 року відбулася зустріч гаранта освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока», професора Орисі Цісарик та декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль зі здобувачами першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Гарант ОП детально ознайомила здобувачів зі змістом ОП, особливу увагу акцентувавши на забезпеченні обов’язковими освітніми компонентами компетентностей та програмних результатів навчання. Також гарант звернулася до здобувачів із рекомендаціями уважного ознайомлення із ОП на сайті Університету та проханням висловлювати свої побажання щодо удосконалення ОП. Професор Орися Цісарик закликала здобувачів регулярно відвідувати сайт кафедри, знайомитись із робочими програмами обов’язкових та вибіркових освітніх компонент, методичним їх забезпеченням, а також науковими публікаціями НПП кафедри з метою їх використання як допоміжних джерел. Орися Цісарик проінформувала здобувачів про діяльність наукового гуртка «Пізнай науку» на кафедрі технології молока і молочних продуктів та запросила їх приєднатися до роботи у гуртку, що дасть змогу покращити навики наукових досліджень.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 121
Студент виборює нагороди чемпіонату України з греплінгу та панкратіону!
11-14 вересня 2025 року у місті Чернівці відбувся чемпіонат України з греплінгу та панкратіону, ключовий старт сезону, за підсумками якого формується склад національної збірної на чемпіонати Європи та Світу.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 64
Підсумки Чемпіонату України з бойового самбо!
13 - 14 вересня 2025 року у місті Києві відбувся Чемпіонат України з бойового самбо. На турнір з’їхалося близько 700 учасників з усієї країни, що забезпечило дуже високий рівень та конкуренцію.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 56
Студенти Університету вибороли медалі на Чемпіонаті Світу з армрестлінгу!
З 10 по 23 вересня 2025 року у курортному місті Албена (Болгарія) пройшов 46-й Чемпіонат світу з армрестлінгу та 27-й Чемпіонат світу з параармрестлінгу, одна з найбільших подій року! Турнір зібрав понад 60 країн та більш як 1500 учасників.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 58
Успішне завершення курсу з медіаграмотності здобувачкою ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»
Здобувачка 2 курсу, другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» Вікторія Колодрубець успішно завершила курс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?», що реалізується у межах неформальної освіти через платформу масових відкритих онлайн-курсів Prometheus у дистанційній формі навчання.
- Деталі
-
Опубліковано: 19 вересня 2025
-
Перегляди: 83