Дослідницько-аналітична практика студентів
Заключною ланкою практичної підготовки фахівців з маркетингу є дослідницько-аналітична переддипломна практика яка, як частина освітньої програми, є завершальним етапом навчання і проводиться після освоєння студентом програм теоретичного та практичного навчання. Цілями переддипломної практики є узагальнення та вдосконалення знань та вмінь студентів з майбутньої професії, перевірка можливостей самостійної роботи, як фахівця, в умовах виробництва; підготовка матеріалів до випускної кваліфікаційної роботи. Проходження переддипломної практики передбачає, в тому числі, збір матеріалів за основними розділами дипломної роботи (проєкту).
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 556
Коли на заняттях і цікаво і смачно…
Морозиво… Саме цей молочний продукт залишив у наших спогадах стільки приємних вражень про дитинство, навіює приємні мрії про мирні літні дні, яких було так мало цього року…
І саме технологію морозива згідно з навчальним планом зараз вивчають здобувачі вищої освти 3-го курсу спеціальності Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології.
В умовах кафедри технології молока і молочних продуктів студенти грунтовно вивчають технологію різних видів морозива, проводять технологічні розрахунки для його виготовлення та лабораторні дослідження окремих зразків.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 627
Практичне заняття на базі аптеки “Подорожник”
Під керівництвом доцента кафедри фармації та біології Лісняка Олександра Івановича, асистента Застрижної Марти Львівни, при сприянні менеджера комунікацій та співпраці з освітніми закладами мережі аптек «Подорожник» Проскури Ольги Андріївни в одній із аптек мережі було проведене практичне заняття з “Фармакології” зі студентами 3 курсу освітньої програми “Фармація”. Метою заняття було навчити студентів застосовувати електронний рецепт на ліки в системі E-health за програмою “Доступні ліки”. При цьому вони ознайомилися з процесом реімбурсації ліків.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 748
Головні тренди у виробництві здорової їжі та харчування
Особливістю освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є детальне ознайомлення з технічними і технологічними інноваціями у молочній галузі через теоретичне навчання та практичну підготовку.
Зараз здобувачі вивчать обов’язкову освітню компоненту «Світові тенденції розвитку харчової індустрії». В межах вивчення цієї навчальної дисципліни 9 травня 2023 р. у рамках стажування на кафедрі технології молока і молочних продуктів доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету Іриною Ланицею було проведено заняття.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 567
Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Вітаємо студентку 4 курсу ФХТБ спеціальності 181"Харчові технології" Гординську Юлію з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за темою: "Розробка технології нових видів посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення" виконаної під керівництвом доцента кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виборів Ірини Михайлівни Басараб.
- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2023
-
Перегляди: 567
Студентська наукова конференція
«Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького» на кафедрі публічного управління та адміністрування
3-4 травня 2023 року в онлайн форматі відбулася студентська наукова конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького». Вітальне слово до студентської наукової спільноти факультету економіки та менеджменту виголосив декан, кандидат економічних наук, доцент Гримак Олег Ярославович. Учасників Секції 5 «Соціально-економічний розвиток України в умовах децентралізації» привітав завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович.
- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2023
-
Перегляди: 827
"День захисту дітей" відсвяткуймо з нами
- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2023
-
Перегляди: 343
Більше можливостей для підготовки ветеринарних фахівців з відкриттям «ВетЦентру»
На базі Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького («ВетЦентр»), який був створений з метою практичного навчання у виробничих умовах, здобувачі вищої освіти відпрацьовують практичні навички з ультразвукової діагностики, ехокардіографії, а також проводять рентгенологічні та ендоскопічні дослідження.
- Деталі
-
Опубліковано: 08 травня 2023
-
Перегляди: 704