EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22 -25 вересня ректор ЛНУВМБ імені С.З.Ґжицького Володимир Стибель у складі делегації Львівської обласної адміністрації на чолі з головою ЛОДА М.З.Козицьким на запрошення керівництва Самаркандської області побував в Республіці Узбекистан.

З метою обміну інформацією та налагодження взаємовигідної співпраці у різних сферах, делегація складалася з представників культури і туризму, бізнесу та керівників вищої школи. Під час перебування в Республіці Узбекистан ректор нашого університету професор Володимир Стибель побував у Самаркандському інституті ветеринарної медицини, де для нього була проведена екскурсія навчальним закладом, зустрівся з деканами, викладачами та аспірантами інституту, і з ректором Сам ІВМ професором Худайназаром Юнусовим підписали меморандум про співпрацю. «З метою встановлення вигідної співпраці в підготовці фахівців для ветеринарної та сільськогосподарської галузей, підвищення ефективності навчальної, методологічної та науково-дослідницької роботи», - йдеться у меморандумі.

Як розповів ректор професор Володимир Стибель, поїздка була дуже насиченою і продуктивною. «Ми домовились про запрошення представників з обох ВЗО для обміну досвідом та інформацією у навчально-методичній роботі, навчальних планах, а також проведенні спільної науково-дослідної роботи, яка має взаємовигідний інтерес для обох вищих навчальних закладів»,– підсумував ректор В.В.Стибель.

Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru