EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Сьогодні, 29 березня 2022 року до м. Львова в один з найчисельніших центрів прийому вимушено переміщених осіб під час військової агресії на території України прибуло 22 тони гуманітарного вантажу з Польщі. За логістичної та організаційної підтримки транспортно-логістичної компанії ТОВ «ГАЛЛОГІСТИК» для вжитку переміщеними особами надійшли товари першої необхідності, продукти, ліки, засоби гігієни, одяг, товари для дітей та багато іншого вкрай необхідного для тимчасово переміщених осіб.

Зазначена гуманітарна акція стала можливою за сприяння Народного депутата України ТІСТИКА Ростислава Ярославовича та депутата Львівської міської ради ГРИНІВА Юрія Олексійовича. Сьогодні, у вкрай важкий, але й вирішальний час для нашої Вітчизни надзвичайно важливою є ефективна комунікація у суспільно-владній взаємодії представників органів публічної влади, підприємців та фахівців соціально-гуманітарної сфери.

Так, зокрема успішній реалізації даного гуманітарного проекту можемо завдячувати й представникам науково-педагогічної сфери Львівщини, а саме ПАРУБЧАКУ Іван Орестовичу та ХАРЕЧКУ Дмитро Олексійовичу. У результаті проведеного ними комплексного моніторингу стало можливим передбачити першочерговий перелік допомоги, орієнтований на сприяння соціально-гуманітарній стабілізації вимушено переміщених осіб. Сьогодні, в умовах війни, для нас головним завданням має стати ефективна співучасть влади та громадянського суспільства у процесах соціального партнерства.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru