EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

На Вченій раді університету, яка відбулася 26 травня, ректор університету, член-кореспондент НААН України, професор Володимир Стибель вручив Researcher of the Year Award («Нагорода дослідник (дослідниця) року») завідувачці кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, професорці Любові Слівінській.

Треба зазначити, що з 2017 року, відколи у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Ґжицького започатковано присудження такої нагороди, її отримали семеро вчених-дослідників. Нагорода присуджується щороку з нагоди «Дня науки», зокрема досвідченим науковцям –Нагорода дослідник року, молодим дослідникам – Нагорода молодий дослідник, аспірантам – Нагорода аспірант дослідник і студентам – Нагорода студент дослідник. За цей час їх отримали четверо молодих учених-дослідників і троє вчених із досвідом.
Вручаючи нагороду, ректор університету подякував за роботу:«Дякую вам за роботу завідувачки кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, за ваше уміння організувати роботу в колективі та досягнення на науковій ниві. Зі свого боку професорка Любов Слівінська подякувала за відзнаку і висловила подяку колективу кафедри, яку очолює: «Вважаю, що у цей нелегкий час, коли бомбардують наші наукові установи, дякуємо Богу і нашим бійцям ЗСУ за те, що ми маємо змогу працювати. І ми мусимо продовжувати працювати, щоб пришвидшити перемогу над ворогом!»
Пресслужба

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru