EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

8 листопада у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького відкрито «Навчально-виробничий центр клінічної ветеринарної медицини».

2

 

3

4

«Сьогодні ми маємо унікальний захід. Як казали наші вороги: «Відкриваємо таємну біолабораторію». А якщо серйозно, то цей старт додає оптимізму. Навіть у час війни ми не просто продовжуємо навчальний процес, а розвиваємо технічну базу. Переконаний, що ми всі разом, спільними кроками йдемо до однієї мети – перемоги нашої країни! Слава Україні!»,- сказав у привітальному слові Євгеній Гірник, перший заступник голови Львівської обласної ради.
Центр створений з метою практичного навчання здобувачів вищої освіти у виробничих умовах та залучення позабюджетних коштів до Університету за рахунок надання освітянських, наукових, діагностичних, лікувальних, профілактичних, дорадчих, рекламних, естетичних послуг тощо.
Основними функціями Центру є: участь в удосконаленні та оптимізації якості освітнього процесу, зокрема практичного навчання здобувачів вищої освіти; проведення навчального процесу лабораторних і практичних занять з навчальних дисциплін кафедрами Факультету ветеринарної медицини; надання дорадчих, діагностичних, лікувальних, консультативних та інших ветеринарних послуг, у т.ч. платних.

5

6

7
У Центрі є найкраще обладнання, отримане в рамках європейського грантового Проєкту «Створення ветеринарної школи передових методів діагностики зі спеціалізованими лабораторіями», що фінансувався з бюджету Європейського Союзу та Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007–2013. В рамках Проєкту придбано спеціалізоване ветеринарне обладнання а також впроваджено сучасні інформаційні рішення, що забезпечить підвищення рівня знань і навичок ветеринарних фахівців у галузі сучасних методів діагностики.
Вертаючись у 2007–2013рр., коли реалізовувався Проєкт «Створення ветеринарної школи передових методів діагностики зі спеціалізованими лабораторіями», який передбачав створення технічних та людських ресурсів для реалізації програми підготовки ветеринарних лікарів з української (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького) та польської (Природничий університет, м. Люблін) сторін, інтегрованої інформаційної системи (PACS, CMS, дистанційне навчання, вирішення проблем), що використовується для архівування та обміну медичними, статистичними даними, навчальними матеріалами а також раннього попередження і поширення небезпечних захворювань у разі ризиків, реалізація проєкту призвела до створення двох добре обладнаних навчальних та діагностичних центрів. Ці дані будуть використовуватися для наукових досліджень, раннього виявлення та попередження поширення небезпечних захворювань, статистичної роботи а також обміну і доступу до інформації про конкретні клінічні випадки, що в довгостроковій перспективі сприятиме збагаченню компендіуму діагностичних знань.
У центрі працюватимуть найкращі фахівці ветеринарної медицини, навчатимуться і проходитимуть практику студенти університету, лікарі надаватимуть кваліфіковану допомогу задля забезпечення здоров’я тварин.
«Відкриття такого Центру є важливим кроком для поширення академічної науки у Львові та області», - підсумував ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій, професор ,Володимир Стибель.

8

Адміністрація деканату ФВМ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru