EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2023 09 07 23 16 17
7 вересня в.о. ректора університету, професор Іван Парубчак взяв участь в обговоренні проєкту «Прозорі університети», яке відбулося в Українському Католицькому університеті. Захід був організований Офісом доброчесності Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК). У ньому взяли участь керівники львівських закладів вищої освіти та уповноважені особи ЗВО з питань запобігання та виявлення корупції.

Як зазначив у вступному слові заступник керівника апарату НАЗК Олександр Стародубцев, метою згаданої зустрічі є обговорення ролі закладів вищої освіти в процесі формування нульової толерантності до корупції серед молоді та посилення спроможності закладів вищої освіти в процесі роботи з корупційними ризиками.

photo 2023 09 07 23 16 15

photo 2023 09 07 23 16 15 2

photo 2023 09 07 23 16 16З метою реалізації цього завдання НАЗК пропонує запровадити університетську дисципліну «Антикорупція і доброчесність». У Львові студенти вже двох університетів мають можливість обрати її, як вибірковий предмет.
«Корупція, мов іржа, роз’їдає основу кожного суспільства, кожної інституції. Корупція вбиває справедливу конкуренцію і віру в справедливість. А такий стан речей не дає можливості розвиватися і призводить до стагнації. Не має жодного прогресу при корупції. В нашому університеті повинна бути нульова толеранція до корупції. Академічне середовище має виробити стопроцентну протиотруту проти цього ганебного явища. І тут приклад повинні показувати як керівники, так і студенти, які повинні стати промоутерами корінного винищення корупції. Бо чим ми тоді відрізняємося від тоталітарної росії. Якщо не поборемо корупції, то про вступ до ЄС і НАТО можемо забути», - наголосив в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак.
Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru