EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

photo 2023 09 11 12 01 53 2

Сьогодні, 11 вересня, в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак зустрівся з головою профкому студентів та аспірантів університету Ліною Вислоцькою та в.о. голови Колегії студентів університету Владом Корженевським.

photo 2023 09 11 12 01 52 2
Під час розмови зі студентськими лідерами університету професор Іван Парубчак розповів про процедуру призначення та обрання керівників закладів вищої освіти та ознайомив з відповідними наказами Міністерства освіти та науки України.

photo 2023 09 11 12 01 52
Він також зініціював ідею проведення своїх регулярних зустрічей зі студентами, принаймні один раз на два тижні. В.о. ректора попросив Ліну Вислоцьку та Влада Корженевського визначитися з датою першої такої зустрічі. Як підкреслив в.о. ректора ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, професор Іван Парубчак, «тем табу у нього немає» і він завжди відкритий до діалогу та спілкування з університетською молоддю.
Під час розмови з головою профкому студентів та аспірантів університету Ліною Вислоцькою та в.о. голови Колегії студентів університету Владом Корженевським професор Іван Парубчак запропонував визначитися з переліком проблемних питань, які в першу чергу хвилюють студентство та вимагають якомога швидшого їх подолання.

Пресслужба ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru