EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

зображення viber 2023 10 04 10 08 18 975

У вівторок, 3 жовтня, відбулася робоча зустріч в.о. ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького Івана Орестовича Парубчака з Головою наглядової ради Університету, доктором економічних наук, професором, академіком Михайлом Васильовичем Гладієм.

Обговорювали основні вектори розвитку Університету, його стратегію, місію нашого закладу вищої освіти в освітньому та виховному напрямах. Окрему увагу в розмові приділили економіко-господарській діяльності, можливостей наповнення позабюджетного фонду Університету, функціонування навчально-виробничого навчального центру.

зображення viber 2023 10 04 10 08 18 375
В.о. ректора Університету Іван Парубчак та академік Михайло Гладій узгодили подальші напрями комунікації, зосередилися на питаннях ефективності управління в Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, конструктивної та системної співпраці із зацікавленими особами та питаннях розширення векторів транскордонного співробітництва.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru