EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

957

У середу, 11 жовтня 2023 року, відбулося засідання науково-технічної ради Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького.

Проректор з наукової роботи Олег Федець представив наукові проєкти, які були подані на перший етап конкурсного відбору. Всього подано 25 проєктів, з яких 8 – фундаментальні наукові дослідження, 15 – прикладні, 2 – науково-технічні (експериментальна) розробки.
Для участі в другому етапі конкурсного відбору в Міністерство освіти і науки України голосуванням членів науково-технічної ради рекомендовано 6 проєктів:

1) “Розроблення технології поверхневого наноструктурного зміцнення важконавантажених деталей військової техніки та інших важливих галузей промисловості” – 97 балів.
Керівник: Чайковський Б. П.
Секція: Матеріалознавство.
2) “Розроблення композиційних активних середовищ для розумних оптичних сенсорів газу” – 95 балів.
Керівник: Ціж Б. Р.
Секція: Електроніка, радіотехніка та телекомунікації.
3) “Створення, апробація та впровадження гідрогелевих пов’язок для лікування ран у службових собак” – 95 балів.
Керівник: Влізло В. В.
Секція: Аграрні науки та ветеринарія.
4) “Наукове обґрунтування превентивних та профілактичних заходів у продуктивних тварин за умов техногенного навантаження в контексті забезпечення продовольчої безпеки держави ” – 95 балів.
Керівник: Гутий Б. В.
Секція: Аграрні науки та ветеринарія.
5) “Розроблення бактеріальних препаратів для молочної промисловості на основі мікроорганізмів, виділених з природних еконіш ” – 89 балів.
Керівник: Цісарик О. Р.
Секція: Харчові технології та промислової біотехнології.
6) “Оптичні методи для ефективного дослідження фізико-хімічних характеристик та дизайну полімерних нанопокриттів для біомедичних застосувань ” – 89 балів.
Керівник: Коструба А. М.
Секція: Загальна фізика.

478

7086

Окрім цього, розглянули і рекомендували Вченій раді Університету затвердити теми дисертаційних робіт та індивідуальні плани роботи аспірантів першого року навчання. Заслухано 79 аспірантів, з них 6 аспірантів денної та 1 аспірантка вечірньої форми, які навчаються за кошти державного бюджету, а також 70 аспірантів денної та 1 аспірант вечірньої форми навчання за кошти фізичних осіб.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru