EN   UA

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

26 395

Всесвітній день науки в ім’я миру та розвитку – така повна назва цього свята – особливо вагомий і символічний для України. Ми щодня маємо змогу переконуватися у важливості здобутків науки для мирного та сталого розвитку громад, країн, створення благ для людства. Реалії, в яких ми живемо, показують нам інший бік використання наукових досягнень та вкотре підтверджують думку, що одна і та ж річ може слугувати як на благо, так і на непоправну шкоду. Все залежить від того, в чиїх вона руках.

У цей день вітаю усіх, хто творить науку, хто розвиває її різні галузі та напрями, хто живе нею, хто прагне робити цей світ кращим. Висловлюю свою шану та вдячність ученим нашого Університету, адже кожен із Вас щодня неустанно працює на науковій та науково-педагогічній ниві для розвитку ветеринарної медицини, аграрних наук та продовольства, природничих наук, харчових біотехнологій, хімії та біоінженерії, виробництва та технології, публічного управління та адміністрування, економіки, менеджменту, маркетингу, права, освіти та педагогіки, охорони здоров’я, сфери обслуговування.
Вірю, що результати нашої спільної діяльності сприятимуть появі актуальних та ґрунтовних наукових досліджень, розробленню та реалізації затребуваних для української економіки інноваційних проєктів.
Зичу кожному з Вас, шановні колеги, міцного здоров’я, натхнення й невичерпної життєвої та творчої енергії, свідомих і цілеспрямованих учнів, успіхів у нових починаннях!

В. о. ректора Іван ПАРУБЧАК

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru